Şimdi Ara

Hapise Girdi, Kendi Kendine Çıktı, Kilitli İtemler Dışında Hiçbiri Yok, GB ler Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başıma gelenleri "Hapise Düşme - Jail" konusunda anlatmıştım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_103749400/f_//tm.htm#103749400

daha kötüsü de oluyormuş arkadaşlar ve maalesef çözümlenemedi daha.
    karakterimin tamamen haksız yere hapise girdiğini yöneticiler de ben de çok iyi biliyorum.
    xigenon dan beri 7-8 yıllık 83 lvl karakterimi ve severek oynadığım oyunu riske atmam ahmaklıktır.

çarım hapse girdikten sonra attığım biletlere standart cevaplar gelince oyuna girip çıkmamaya başladım, hesabımda NPoints olduğu halde kendim çıkmadım çünkü hatanın düzeltileceğini umdum.
    az önce oyuna girdiğimde çarımın hapisten çıktığını gördüm. üstelik kilitli olmayan tüm itemler silinmiş hiç biri yok!
    beterin beteri var ya işte o da oldu.
    hesabımdaki NPoint ler (cash) ciddi miktarda azalmış. yani hapisten kendim çıksaydım bu kadar azalmazdı sadece 26 NPoint (cash) kalmış.
    üzerimde ve bankadaki GB miktarı "0". yaklaşık 26 gb param silinmiş.
    yine ticket attım boş boş bekliyorum.

oynayan ya da başlayacak olan arkadaşların bilgisine.
    amacım sizi soğutmak değil, zira 7-8 yıldır severek oynadım ve oynuyorum da. başınıza gelebilecekleri görün.

• Kardeşim emin misin itemların ve gblerin silindiğine, başka bi durum olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet kardeşim eminim kilitli itemler dışında itemler hep gitmiş, hapisten çıkmış kendi kendine bir sürü cash boşa gitti, gb lerim sıfırlanmış 1 noah dahi yok çarda

• hocam bence biri hapisten çıkartmış itemlerini ve gb lerini almış yani başka bi açıklaması olamaz başın sağolsun destek ile falan görüş hemen ticket at
  • bilemiyorum kardeşim ya aklım almıyor kendim yazılımcıyım bilgisayarımdan fln şüphem yok ama bu işten de bi nane anlamadım
    ticket attım tekrar tekrar fakat ilgilenen yok
    karakterler Allah'a emanet sizin anlıycanız
    bir çok yabancı forumda bu haksız hapis ban işlerini oyunun bizzat moderatörlerinin yaptığı açıkça söyleniyor

• xigenon_line kullanıcısına yanıt
    sürekli ticket at illa bakarlar veya oyunda kralla falan görüş bi konuş işte böyle şeyler oldu belki o da yardımcı olabilir sana
  • Biri cashleri kullanarak çıkarıp soymuş çarı bu kadar basit.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok kardeşim ya bilgisayarımdan o kadar eminimki dediğin olaya ihtimal dahi veremiyorum aklım almıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: xigenon_line

yok kardeşim ya bilgisayarımdan o kadar eminimki dediğin olaya ihtimal dahi veremiyorum aklım almıyor

Emin olmaya devam et. 7 8 yıldır oynuyorum diyorsun tickettan medet umuyorsun.

• kendimden eminim dedim kardeşim oyundan ve yöneticilerinden değil
    keşke ilk mesajımı da okusaydın bir nevi uyarıydı oyunculara

• ticketlara sadece standart cevaplar geliyor, kmise sorumluluğunun farkında değil maalesef
  • bu arada otp kullanıcısıydım, oyun bu halde
  • Otpli charlar hep soyuluyor hocam. Birileri Cash ile çıkarmış hapisten soymuş.

• cash geçmişi yokmu oyunda ordan baksan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

cash geçmişi yokmu oyunda ordan baksan.

yok ya da sağlıklı değil kardeşim onu da yazdım ama o ticket direkt silindi cevap dahi verilmedi
  • taa ronark servarından kalan char ım vardı 71 +8 ms reb chitin vardı 1 ay önce girdim hiçbirşeyi yokdu char resmen resetlemişler gibitydi sadece level duruyor görevleri duruyor maradon bırakmışlar bide oyunda millet pm attım sordum kimsede bilmiyordu
  • Yıl 2015, oyunun suan ne durumda oldugunu biliyoruz. Şaşırman bana garip geldi. İstersen 50 senelik oyuncu ol o oyunda soyulmada olur, yöneticilerde serefsizlik yapabilir, herşey olabilir kısaca. Boşu boşuna zaman kaybetmişin zaten oynayarak su yıla kadar. Madem soyuldun bırak gitsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.