Şimdi Ara

Hapislik Dava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abiler,ablalar,kardeşler.Hemen konuya geçeyim,benim ağbim 3 sene evvel türkcell den internet almıştı wınn galiba,3 yılda borçlar birikip 600 tl civarında olmuştu ve ödeyememiştik.1 ay önce bir mesaj geldi.İşte sayın .... türkcell'e olan borcunuzu ödemediğiniz için dava açıldı falan filan.Bugün ise bir mesaj geldi ve mesajda Sayın ... 3 ay hapis cezası verilmiştir kısacası işte bişeler yazıodu acaba napmalıyız kendi adına konuşuyorum parayı vericez de hapis kararı iptal edilirmi versek parayı Cevap verenlere teşekkür ederim.Biraz karışık yazdım 2 kez okuyabilirsiniz kusura kalmayın ßß.Cevapları bekliyorum acil ama.

• Çok geç hüküm verilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisey olmaz parayla kurtulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an4cond4 -- 18 Nisan 2014; 22:31:08 >
  • Birşey olmazda biz şimdi yağrın gidip türkcell e borcu ödicez desek ödeyebilirmiyiz?
  • Turkcell'e olan herhangi bir borcunuz yok artık. 532 yi arayıp durumu anlatın ve hangi hukuk bürosuna aktarıldığını sorun. Turkcell müşteri hizmetleri size hiç bir şekilde en son borç bilgisini paylaşmayacaktır. Hukuk bürosunu arayıp 600 tl + avukatlık ücreti ( avukatın kendisinin belirlediği ücret ) bilgisini öğrenmiş olursunuz. Fakat hüküm verildiği için ödeme yapsanız dahi cezanın kalkıp kalkmama konusunu bilmiyorum.
  • 3 ay yatmaz ya para cezasına ya da şartlı tahliyeye döner

• Adil Hukuk Büsoru yazıyordu mesajı gönderende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hakaret davası
    geçen yıl açıldı
    Hakaret davası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neyse Büroyu aradık ve avkat ile görüştük asıl borç 250 ytl imiş ama 3 yılda üstüne faiz gele gele 673 Tl olmuş pazartesi sabah parayı getirirseniz borcu yok kağıdı vericez ve mahkeme falan olursa bunu göstereceksiniz dediler yani pazartesi parayı ödeyip kurtulacağız yardımlarınız için teşekkürler sağolun ßß
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.