Beyler artık hakaret davasının sonucunu mustekiye soylemiyorlarmi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hakaret davası
-
-
Uzlaşmanın bitmesi iyi oldu.
-
Uzlaşma farklı davanın sonucunu diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
duruşma oldumu
-
Ben sana cevap olarak yazmamıştım zaten konuya dair farklı bir detay. Uzlaşmanın bitip Turbo gibilerin ekmek kapısının kapanması iyi oldu.
-
bize etmediğimiz hakaretler üzerinden dava açıldı dava açan tip kafasından uydurduğu şeyleri bile polise yazdırmış, korona zamanı diye davaya gidemedik binlerce lira falan verdik halen avukatı birşeyler koparma derdindeydi, hani sadece çakal olan hakaret ettiren kişi değil aynı zamanda avukatlar da bu işi maddi gelir kapısı olarak görüyor, sakın bu oyuna düşmeyin bunlara koz vermeyin
-
Yoo söylüyolar, tebligat gelmiş olması lazım gerekçeli karar yazıldıysa. Gelmediyse vatandaş uyaptan bakabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uzlaşma bitmedi biladerim halen devam ediyor .
-
müşteki benim kanka karşı taraf ne ceza almış onu ögrenmek istiyorum fakat gözükmüyor .
-
hakaret etmediysen böyle birşeyi nasıl yaptı hocam ..
-
öncesinde günlerce süren tahrikler vardı, sonra akış içinde bir an patladı, ufak bir kavga oldu, onun video görüntüsü üzerinden gittiler, ses kaydı yoktu, biz dürüst olduğumuz için küfür etmedik demedik olayı olduğu gibi hatırlandığı kadarıyla anlattık pollise, karşı taraf ise uydurma şeyleri kafasından yazdırmış, nereden biliyorsun diyeceksin, hayatımız bnoyunca etmediğimiz lügatımızda olmayan küfürleri ettiğimizi belirtmiş oysa aklımıza gelmeyecek sözler bunlar, guvat, pezo gibi laflar bizde hiç yok, imkansız, dile yapışmamış bu zamana kadar, o anı mı bulacak sence? işte böyle
-
yarbayım insanlar ne yazıkki dürüst olamıyorlar . sende haklısın
-
maalesef, yoksa bir şekilde orta yol bulunur ancak olanlar baştan sona işlenmişti, bir yerde patlyacaktı, patladı, her şey üstümüze yıkıldı, bu da şunu açıklar ki tr de çakal olan kötü niyetli olan her daim kazanır
-
evet temel hocam .
fakat hala sorumun cevabını bulamadım
-
iş mahkemeye düştü mü ne yeminler ne yalanlar ne iftiralar. hepsi havalarda uçar . oha ya ben ne kötü adam mışım gün yüzü görmemem lazım dersin. internette forum şu bu gibi yerlere sürekli kripto ile alınmış vpn ile giriyorsun ,cep telefonu ile doğrulama yapmıyorsun, vpn kullanmadan aldığın eposta adresini de kayıt etmiyorsun . sonra karşı taraf uğraşsın dursun seni bulmak için. ha birde canını sıkan oldu mu engelleyip geçiyorsun . bu işi geçim kapısı edenler var + kimseyi değiştiremezsin.
-
sonuçlandıysa söylenir tabi. yoksa sana bi ceza verdik ama bil bakalım ne demiyorlar .
-
belki bir zamanlar dediğiniz geçerliydi ancak şuan zaten herkesin bilgileri dağıtıldı, onu geçtim dağıtılmasa bile bu ülkede herkes herkesi isterse bulur çünkü ortada büyük bir istihbarat ağı var bunu görebiliyorsun hatta artık videolarda bile sen mit ajanı mısın kgb ajanı mısın deniyor şakayla karışık simitçilere falan, bu bile anlayana itiraf gibi bir durum, şuan tek gerçek koz vermemek ki bunu zaten biliyorum sadece bazen olaylar üst üste binince bir yerden çıkıyor, tecrübe oldu, büyük bir tımarhanede yaşanıldığının farkında olarak hareket ederim hep ki en dibimizdeki insanlar bile bunun bir parçası iken dışarıda olabilecekleri düşünmek istemeyiz
-
Sınıfta akademisyen bana ağır hakaretler etti şikayet ettim bakalım hakaret davası ne oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
olacağı varsa bi şekilde oluyor işte. gelelim vpn e ,küfür gibi basit bişey için hiç bir savcı yurt dışına yazışma yapmaz. yapsa da log tutmayan şirketten ve kripto ile alınmış vpn de bulacağı bişey yok . zaten ilkin vpn firmasına yazacak bu adam küfür etmiş ip ver diyecek. yurt dışındaki hiç bir firma da küfür için vpn vermez . hatta express vpn in türkiye sunucularını polis bastı bir kayıt bulamadı . o yüzden dediklerime dikkat edilirse %99 kafanız rahat olur ama en temizi kimseyle polemiğe girmemek.
hatta bak laf lafı açıyor , cep telefonları için orchid var oxt token ile alıyorsun . multi hop vpn. 5 atlama ayarlıyorsun x vpn firmasından y vpn e oradan z ye oradan a ya atlıyor . buyur,arasın bulsun . bulmayı kafaya takan kadar gizlenmeye kafayı takan da var.
-
kanıt ne sundun
Benzer içerikler
- yürüyüş kararı sözleri
- jagermeister mezesi
- key and peele nereden izleyebilirim
- twitter"da mesajlar kendiliğinden siliniyor
- yeni gözlük takmanın yan etkileri
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X