< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68FCC2AF2 -- 31 Ağustos 2020; 6:24:1 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68FCC2AF2 -- 31 Ağustos 2020; 6:24:1 > |
Evine tebligat gelince Özür dilemeye kalkar saflık edip sakın davanı geri çekme.
Bu forumda takılacaksan daha böyle çok ahlaksızlarla karşılaşacaksın... Edit:Seninde o elemandan bir farkın yok yiyin birbirinizi troller sizi ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 31 Ağustos 2020; 16:17:42 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SSD ile ver. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 31 Ağustos 2020; 10:48:3 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
mahkemeye vermezsen adma değilsin. o ettiğin küfürlerin hesabını soracam sana. |
sercinho vs megi21 begin, FIGHT!!! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 31 Ağustos 2020; 12:25:42 > |
PM den hala küfür ediyor. Ben küfür etmediğim halde. Delikanlısın ya isim soyisim adres yazarsın beni uğraştırmazsın. Benim tek dediğim beyninle götün yer mi değiştirdi demek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sen şimdi ya özür dileyeceksin ya da isim soyisim yaz adres yaz sitede de şikayet ettim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
al kardesim, ek kanit isterlerse atarsin ![]() |
böyle manyaklar kuru laf kalabaligidir. Bir bok yiyecekleri de yok hava gazi. Basin engeli gitsin. Kafaniza taktiginiza degmez. Hayatta kafaya takilacak nice seyler var. |