Şimdi Ara

hakaret ve tehdit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hakaret ve tehdit

Forumda yeniyim @megi21 1 adlı üye tehdit ve hakaret etti. Benden özür dilemezse bunlarla birlikte yarın dilekçe veriyorum savcıya. Adliye evime yürüyerek 5 dakika bile değil. HADİ BAKALIM. SİZCE BU EKRAN RESİMLERİNİ CD İLE Mİ YOKSA USB İLE Mİ VERİYİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68FCC2AF2 -- 31 Ağustos 2020; 6:24:1 >

• Evine tebligat gelince Özür dilemeye kalkar saflık edip sakın davanı geri çekme.
    Bu forumda takılacaksan daha böyle çok ahlaksızlarla karşılaşacaksın...

Edit:Seninde o elemandan bir farkın yok yiyin birbirinizi troller sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 31 Ağustos 2020; 16:17:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSD ile ver. hakaret ve tehdit 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 31 Ağustos 2020; 10:48:3 >
  • İkiside olur . Genelde cd ile .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mahkemeye vermezsen adma değilsin. o ettiğin küfürlerin hesabını soracam sana.

• sercinho vs megi21

begin, FIGHT!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 31 Ağustos 2020; 12:25:42 >
  • PM den hala küfür ediyor. Ben küfür etmediğim halde. Delikanlısın ya isim soyisim adres yazarsın beni uğraştırmazsın. Benim tek dediğim beyninle götün yer mi değiştirdi demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • megi21 kullanıcısına yanıt

Sen şimdi ya özür dileyeceksin ya da isim soyisim yaz adres yaz sitede de şikayet ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al kardesim, ek kanit isterlerse atarsinhakaret ve tehdit 

hakaret ve tehdit
  • böyle manyaklar kuru laf kalabaligidir. Bir bok yiyecekleri de yok hava gazi. Basin engeli gitsin. Kafaniza taktiginiza degmez. Hayatta kafaya takilacak nice seyler var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.