Şimdi Ara

Harbeth için amfi seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir yandan araştırmalarıma devam ederken, öbür yandan seçenekleri netleştirmeye çalışıyorum. Bu bağlamda aşağıdaki eşleşmelerden hangisi/hangileri f/p ve uyum açısından çok hoş sonuçlar verecektir sizce?

Seçenekler:

Harbeth c7-vincent sv-236 mk2

harbeth-accuphase e-213/250

harbeth-pathos logos

harbeth-goldenote s3 sig.

Not: Sistem pc tabanlı. M2tech young dac üzerinden dinleme yapılmakta. Dac ile beraber üçlü uyum da göz önüne alınabilir.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla...

• Yine bakıp bakıp geçmişsiniz yahu, bu da güzel.

Yok mu bu amfiler hakkında bizi aydınlatacak birileri, üstadlar nerede?

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevyil -- 24 Ocak 2013; 8:51:16 >
  • Extreme harbeth leti getiriyor pek cok amfi deneme secenegide var. gidip orada dinleti yapmaniz daha uygun olacak. Harbeth leri bir ingiliz ile eslestirmek bence daha dogru olabilir. Mesela naim, creek gibi.
  • Sayın altanpsx,

Teşekkür ederim cevabınız için.

Lakin ben zaten naim audio dan terfi düşünüyorum. Yani naim olmayacak, başka amfi olacak.

Extreme de kutudan yeni çıkmış pişmemiş pathos logos ve pişmiş accuphase e250 dinledim aslında. Pathos başlangıçta hani lean mi derler öyle idi. Açıldıkça sesi accuphase in ferahlığına ve enerjikliğine yaklaştı. Ancak, accu dan daha dingin bir sesi ve geçişleri vardı. Dolayısıyla tam karar veremedim hangisini eleyeyim diye onun için sordum aslında.

CD çaların marantz 15s2 olması da accu yu daha eğlenceli ve pathosu biraz daha cansız yapmış olabilir (marantz sıcak, pathos da sıcak gibi belki), bundan da emin değilim. Yani dac tabanlı sistemde hangisi daha iyi eşleşebilir sizce? Dac+pc biraz sert olabilir ihtimaline karşılık pathos mu yoksa accuphase mi ?

Ayrıca, dinleme imkanımın olmayacağı goldenote s3 sig. hakkında tüm forumun yorumlarına açığım. Fiyat olarak ta diğerlerinden uygun, vincent hariç.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevyil -- 24 Ocak 2013; 12:06:32 >

• Pathos ta accuphase de ben olsam almazdim. Benim zevkime uygun degiller. Ama begenenide coktur ikisinin hicbir elestirim yok. Extreme de baska bir cok marka var onlarida denemeniz gerekir diye dusunuyorum. Zaten dinleti yapabildiginize gore buradan gelcek onerilerden cok daha iyi bir fikriniz olusur. Dacinizda goturun oyle deneyin. Mumkun oldugunca kendi sisteminize yakin bir sistemle dinleyin ve memnun kaldignizi alin, en dogrusu bu olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.