Şimdi Ara

Harç ücretini çıkartmak için turunçgil satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar her zaman sıcak fırsat kovaladık ücretsiz kornet aldık ücretsiz su aldık taksiye bindik, bugün de böyle bir karar aldım, kendi bahçemizdeki portakal (wasington tomson) ve mandalinlerden satmaya karar verdim, biz hepsini toplayıp yiyemiyoruz, hepsini toplayacak adamda yok, tüccarla vs de uğraşamıyoruz.

Siparişe göre ben gidip toplayıp paketleyip kargoya vereceğim.
    Ama anlaşmam falan yok, aras kargonun turunçgil kampanyası var alt limit nedir bilmiyorum ama kilo başı 1 tl diye biliyorum ayrıntıları sorar size bilgi veririm.
    29 ocakta 600tl harç ödeyeceğim amacım bunu çıkartmak, kâr sağlamak ticaret yapmak değil.

Sizin yorumlarınıza göre konuyu şekillendireceğim, hangi kargoyla göndermemi istersiniz, portakal mı mandalina mı, havele mi yapmak istersiniz, sahibinden vs gibi satış kanalıyla mı istersiniz. Ardından Iban numarasını konuya eklerim.
    Kilo kilo satmaktansa hem sizin için hem benim için avantajlı en az 6 kilo satmak istiyorum.
    6 kilo 21 ₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Günceldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• merhaba kargo fiyatını netleştirirsen 6 kilo almak isterim. Katkım olsun sanada. karışık olarak alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patience

merhaba kargo fiyatını netleştirirsen 6 kilo almak isterim. Katkım olsun sanada. karışık olarak alabilirim.

Aynı şekilde bende alabilirim.
    Forumdan bir arkadaştan geçen yıllar meyve ve mevsim sebzeleri alıyordum iletişimi koparttı bu yıl.
    Sizden alabilirim kargoyu netleştirebilirseniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.