bunlardan araç alınır mı sizce? sık sık görüyorum ilanlarda |
'Yurtdışına çıkacağım için satılıktır'
-
-
boyle bir genelleme yapmak yanlis. bende ayni nedenle satacagim ve arabama kefilim ancak her yurtdisina cikaninki iyi olacak diye bir sey yok. belki adam nasilsa gidicem diye essek niyetine bindi...
-
Cunku yurtidisina gidiyor insanlar.Simdi bende donecegim yavas yavas hazirlik yapiyorum aracimi satiyorum ilanada yazdim yurtdisi sebebi ile.
Aracimda en ufak problem yok gayet memnunum ama mecbur satacagim.Yurtdisina gidis sebebi ile satiliyor olmasi alici icin iyi.Simdi aracta bi ton problem olup gizleyip satmaya calisanla yurtdisina gideceginden mecburen aractan memnun olsa dahi satan bir degil. -
al sat için diyorsa,sorarım kaç yıldır sizde diye ona fikir yürütürüm zaten 1 sene ve daha az süreli sahipse o arabayı almam zaten
-
Alınır. Fakat piyasasından ucuza alacağını sanma. Doktordan, memurdan gibi tabirlerden çok daha iyi.
-
ben 5bin km de aracimi bu sebepten satmak zorunda kalmisdim
-
abimin aracını vekaletle sattım yurtdışında olduğundan, önyargı ile hareket etmeyin, arayın konuşun. adamın nereye gideceği sizi ilgilendirmez, araç dediği gibiyse alınır.
-
Araç kişinin dediği gibiyse neden alınmasın. Kişinin nereye gittiği beni ilgilendirmez isterse "uzaya çıkacağım için satılıktır" yazsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X