Şimdi Ara

Harcadınız BURAK YILMAZ'I Hayırlı OLsun!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konu nie hala kapatılmamış acaba. Müthiş boş bir konu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Aktas

Değil Burak'ı Ligdeki Tüm Forvetleri Topla 4'le Çarp 3'e Böl Yine Bir Drogba Etmez

yav he he ne derseniz deyin Burak çok iyi bir golcü ama bundan sonrasını bilemem.Şimdi taraftar zaten sevmedi burağı ,birlikte nasıl oynayacaklar çok büyük merak konusu drogba kaçırır millet ooo drogba der pas vereceği yerde şut çeker oo drogba der.Burak aynısını yapsa tu ka ka olur.Bence Burak 'ın Gs macerası bitmiştir artık bakın görün.
    İkisi aynı tip oyuncu aynı yerlere koşabilir birbirinin topuna hareketlenebilirler 2 si de en uçta oynuyor yalnız Burak 90 dk koşuyor sürekli arıyor kovalıyor aynı zamanda Milli takımın da forveti Burak oynamak isteyecektir.34 yaşındaki drogba ?Türkiyeye gelen her yabancı burada fırtınalar mı estirecek?Bu kadar kolay mı burada futbol?Burada rakipler armut mu topluyor?En zinde zamanında Fb ye karşı 2 maç oynadı drogba ne yaptı fb yi dağıttı mı?

Fatih hocanın bu sisteminde bu takım 4 lü defans önlerinde melo ve burak dahil 5 orta sahayla çıksa hiç forvetsiz çıksa bundan çok daha fazla gol atardı.Çünkü zaten orta saha oyuncuları da kanat oyuncuları da gole dönük oyuncular bir de buna ilave 2 forvetle çıkıyorsun ve otomatikman orta sahan oyundan düşüyor ve rakip kapandığı için kaptırdığın her topta orta saha olmuyor önlerinde ve semih-dany-eboue-riera ya hayati müdahaleler yapıp maçı kurtaracak ya da bütün maçın sorumlusu olacaklar.Böyle bir sistemde değil drogba ,burak çoğu forvet zorlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

quote:

Orijinalden alıntı: Shark45

El birliği ile harcadınız garibi zaten Gs ye bir numara büyük gelmişti iyi de oldu.Hala bla bla bla diyenler var siz yine bla bla bla deyin adam avrupanın en iyisi.Fatih hoca adam gibi futbol oynatsaydı ve rakipler devamlı kapanmasaydı Burak'ı o zaman izlerdiniz şu kazma hamit'e gösterdiğiniz tölerans'ın yarısını göstermediniz ya helal olsun.
    Suçu gol atmak,asist yapmak,90 dk koşmak kaç maç gs yi ipten almak olmaz denilen pozisyonları gole çevirmek.Ceza sahasına 2 kişi giriyorsun 9 tane dafans var bir orta ve top ağlarda ama size yaranamaz bu adam.Neyse ben olsam Fenarbahçeye giderdim ama tahminime göre Mancehster United ,Liverpool ve totthenam istiyormuş Manchester United'a gider diye düşünüyorum.

Pardon da
    quote:

Gs ye bir numara büyük gelmişti
    ne demek?
    Haddinizi bilin.

Bunu yazanın kafası, Drogbanın genç halini Burak'a değişmem yazanın kafasıyla aynı olduğundan şaşırmamak gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Man U sayfasında ilginç bir değerlendirme gördüm. Şöyle demişler: Didier has been fouled 18 times by the opposition and rather ironically he has committed 23 fouls himself. This is a sign that he is a follower of the philosophy ‘Defending from the Front’.

Kendisine rakip defans 18 kez faul yaparken, kendisi rakibe 23 faul yapmış. Savunma ilerde başlar felsefesini takip ediyor.

Fatih Terim'in olmazsa olmazı, 2000 yılından bu yana doğru dürüst uygulatamadığı sistem. Nedeni de hakan şükür ve orta sahadaki 3 bücürü (okan emre suat) gibi oyuncuları bir araya getirememesi. Drogba transferi bu açıdan önemli. Burak iyidir hoştur ancak hocanın santrfordan beklediği ilk şey rakibe ileride basmasıdır. Drogbayla oynaya oynaya bu özelliklerini de geliştirirse burak sınıf atlar. O yüzden drogba önce burak için şanstır. Orta sahada yekta, melo, selçuk, engin, hamit hatta kirada olan ceyhun var. Aydın, emre ve amrabatı saymıyorum. Bu kadar kaliteli oyuncudan 3 tane basan ısıran yardımlaşan oyuncu çıkartmak zor olmasa gerek. Yaratıcı sneijder ve önde basan drogba transferi bence tesadüf değil. Hakan Ünsal ve fakyel çok üst düzey oyuncu değillerdi. Hakan ünsalın kendi söylediği bir söz var, defans ilerde başlıyordu zaten ilerde de bitiyordu bize pek iş kalmıyordu diyor. Defansımız ilerde yeteri kadar basamadığımız için kötü görünüyor. Ben bundan sonraki maçları heyecanla bekliyorum. Eğer alınan oyuncular takıma uyum sağlar, diğerleri de ayak uydurursa bu takımın vites atlaması, ligin üzerinde farklı bir oyun oynaması kimseyi şaşırtmasın.

• ya ben bir şey soracam Burak'ın transfer olduğunu falan nerden çıkardınız. öyle bir haber oldu da biz mi duymadık.? burda fotomaclık yapmayın. transfer olursa ya da öyle bir sürece girerse o zaman konuşuruz. Anlamadım ki nasıl galatasaraylısnız? kim iyi oynarsa formayı o alacak. daha ötesi var mı. bırakın da bunu başka takımlar düşünsün. bu onların korkusu bizim değil.
  • Hocam Burak Yılmaz çok iyi kaliteli bir oyuncu çok önemli meziyetleri var ancak son maçlarda dikkat ettin mi bilmiyorum takım savunmasına destek vermemesi ortasahadan başlayarak takımı çökertiyor bende çok istiyorum burak ın oynamasını ancak bazen rakibi ısırmıyor oralarda geziyor ....

diğer yandan galiba büyük bir teklif gelmiş onu değerlendiriyorlarmış diye söylenti var
  • Bence Burak'ın attığı her golden komisyon alıyor arkadaş ondan böyle kızmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Valla kötü de oynasa Drogba ve Sneijder sahada olacak...Diğer futbolcular bunları çekemeyecek ve takım ikiye bölünecek

bu görüş şimdi karşı takımın taraftarından kıskançlıkmış gibi gelebilir ama çok doğru. umut un oyundan çıkarken sneijder in uzattığı elini görmezden gelmesi daha başlangıç. kenndinizi yerine koyun koşuyorsunuz gol atıyorsunuz falan ama bi bakıyorsunuz takım arkadaşınız isminden dolayı daha oynamadan sizin 3 4 katı para alıyor .gerisini siz düşünün artık. istediği kadar sneijer drogba daha yeternekli olsun daha çok iş yapsın bunlrın aldığ paralar konuşulcaktır.
    günlük hayattan örnek verelim. iş yerinize dışardan biri geliyor. şöyle iyi böle iyi deniliyor ve sizden iki kat fazla maaş alıyor. ama size tüm çabalarınıza karşı maaş artırılmıyor siz napardınız

• umut bi sneijder değil belki, ama umut Türkiye'de parmakla gösterilecek forvetlerden de değil. o yüzden sneijder konusunda bi ego çatışmasına girmesi mantıksız. ki bence sneijder'in elini sıkmaması ona kıl olduğundan değil. siz öyle görmek istemişsiniz. daha kendisinin alınacağını gördüğü anda hayal kırıklığına uğradı, oyunda istediğini gerçekleştiremeyince kenara alınan futbolcular kendini kanıtlayamadığı için böyle sinirlenir. bu da o durumdu.
  • dur şunu da bloklayayım
  • Gayet iyi oldu Drogba'yı aldığımız biraz lükse kaçtı orası ayrı. Şahsen Drogba yerine bir stoper ya da sol bek alınmasını isterdim. Her mevkide derin bir kadro kurmalıyız ki ancak başarılı olalım. Yoksa hedeflerimizi hayalden öteye gidemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Valla kötü de oynasa Drogba ve Sneijder sahada olacak...Diğer futbolcular bunları çekemeyecek ve takım ikiye bölünecek

bu görüş şimdi karşı takımın taraftarından kıskançlıkmış gibi gelebilir ama çok doğru. umut un oyundan çıkarken sneijder in uzattığı elini görmezden gelmesi daha başlangıç. kenndinizi yerine koyun koşuyorsunuz gol atıyorsunuz falan ama bi bakıyorsunuz takım arkadaşınız isminden dolayı daha oynamadan sizin 3 4 katı para alıyor .gerisini siz düşünün artık. istediği kadar sneijer drogba daha yeternekli olsun daha çok iş yapsın bunlrın aldığ paralar konuşulcaktır.
    günlük hayattan örnek verelim. iş yerinize dışardan biri geliyor. şöyle iyi böle iyi deniliyor ve sizden iki kat fazla maaş alıyor. ama size tüm çabalarınıza karşı maaş artırılmıyor siz napardınız

''isminden dolayı daha oynamadan sizin 3 4 katı para alıyor '' demişsin çok doğru ve ilaveten hiçbirşey yapmadan seviliyor.Seni şamar oğlanına çevirmiş bir fb yi her türlü içerde dışarda eziyorsun bu adamlarla selçuk ,Burak şimdi demez mi ben fenerin kabusuyum fener de cimbomun kabusu eee nolacak lan bu işler ?Ben bu kadar çalıştım devri alem yaşattım bunlara bunlar daha oynamadan benim 3-4 katım para veriyorlar hadi bunu geçtik daha oynamadan ben tu-ka-ka oldum adamlar daha oynamadan göklere çıkarılıyor diye.Bunlar bence bilinçli bir şekilde yapılıyor ve maalesef bu forumdaki bir kaç çoluk çocuk da bunlara alet oluyor.

Şunu iyice kafanıza sokun Bu takımın tek forvetli sistemlerde forveti BURAK YILMAZ'DIR.Frikikler Selçuk İNAN'ındır.O atmak istemezse veya açıyı mesafeyi beğenmezse Sneijder'indir.Galatasaray 'lılık budur nankörlük yapmayın

• şu konuyu gordukcu guluyorum :D harcanmıs hali buysa ..... :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.