Şimdi Ara

Harcadınız BURAK YILMAZ'I Hayırlı OLsun!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyiandac

Ulan ne alakası var? Takım 10 kişi kalmasa Fatih Terim Elmander'i çıkarıp Hakan'ı oyuna alır mıydı? Az beynini kullan çok zor değil!

Adamdan cok zor bisey istiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftaya cikar gol atar kaldiginiz yerden devam edersiniz. Tv deki gereksiz yorumcularin laflarindan etkilenip konu acmayin. Kirmizi kart olayi her seyi degistirdi. Belki Burak ve Sneijder cok farkli isler yapacakti.
  • Fatih Terimin eski sevgilisi beyler dağılalım.
  • sen ne diyon ya
  • Bırakın Drogbayı, bu akşamın Elmanderi Burakı katlar katlar.

• Çıkıpta söyleyebilirmisin bana Umut-Elmander kadar paslaşıyormu yardımlaşıyormu Allah aşkına Emre'ye atılan pası atarmıydı ? Burak bencil oynuyor şampiyonlar ligi için eyvallah çok katkı sağladı ama bizim oyun sistemimizin forveti değil.Daha Antalya maçında kaçırdığında,Cluj maçında kaçırdığımızda Burak'a sövüyordunuz teknik yok abanıyor diye.İmzamdaki adamı hiçbirisine değişmem o ayrı konu.Drogba'da söylemeye gerek yok o adam yaşı gelsede oynar dana gibi güçlü.
  • 3 tane kaliteli forvet oyuncumuz var. Mecburen 1 veya 2si yedek kalacak. Rekabet basariyi getirir. Bir mac yedek birakmakla oyuncu harcaniyorsa, bir kac mac sonra harcanacak oyuncu bulamazsin.

Clnin yüksek temposunda Umut ve Elmander ne kadar yeterliler, bunu konusmak lazim. Drogba dediğin adam lider oyuncu, kac ay önce Chealseye Clyi kazandirdi. Sneijder önlerinde Burak ve Drogba. Fena sayilmazlar degil mi?

Bu arada denizcubi nikine ne oldu? Ondan ceza mi aldin?
  • burağın durumunu bursa maçında anlayacağız. eğer yine oyuna alınmazsa evet dediklerinde haklı olacaksın. ama eğer oyuna girerse ki bence ilk 11 de başlaması bile lazım ozaman haksız çıkıcaksın.
  • böyle harcamaya can kurban

adam büyük ihtimalle premier lig'e gidiyor hem de tottenham gibi bir takıma
  • Cok buyutuyorsunuz Burak'i.
  • Taktik geregi oynayamadi ve sonra da kirmizi kart sebebiyle oyuna girmedi abartacak bir durum yok.Hucum pres yapabilmek adina yapilmis bir karardi.

Bu arada satilirsa cok uzulurum cunku Sneijder ile cosacagini dusunuyorum Buragin.

• Adam oynasa neden oynadı diyorlar ,oynamasa harcandı diyorlar şaka gibi..1 maç oynamadı diye Burak harcanmış mı oldu anlamadım..Koşup pres yapmadı diye Fatih hoca tarafından cezalandırılmıştır.İyi de olmuş ,ciddiye alsın biraz.
  • burak gs nin golcüsü olamaz. cl de goller attı ancak bu başarısının istikrarı yok. en kısa zamanda elden çıkarılsın.

• drogbanın bu takıma katılması demek takımdaki diğer forvetlerin eğitilmesi demektir.. Sen bi adamla 2 gün aynı ortamda bulun illaki hal ve hareketlerini taklit etmeye başlarsın..

Eğer ortamda bulunmanızın sebebi futbolsa.. adam senden daha iyi oynuyorsa.. Sende ya onu örnek alırsın.. Yada onun önüne geçmeye çalışırsın.. Örnek alıncak yerlerini taklit etmeye çalışırsın..

Fernandes sayesinde bjk nin bi çok oyuncusu normalinden fazla performans sergiliyo..

gibi...
  • Elmander Umut zaten bitirici forvet değil. Drogba Burak desen bir takımın tek forveti mi olması gerekiyor ? 60-70de girer nöbetçi golcü olsun
  • El birliği ile harcadınız garibi zaten Gs ye bir numara büyük gelmişti iyi de oldu.Hala bla bla bla diyenler var siz yine bla bla bla deyin adam avrupanın en iyisi.Fatih hoca adam gibi futbol oynatsaydı ve rakipler devamlı kapanmasaydı Burak'ı o zaman izlerdiniz şu kazma hamit'e gösterdiğiniz tölerans'ın yarısını göstermediniz ya helal olsun.
    Suçu gol atmak,asist yapmak,90 dk koşmak kaç maç gs yi ipten almak olmaz denilen pozisyonları gole çevirmek.Ceza sahasına 2 kişi giriyorsun 9 tane dafans var bir orta ve top ağlarda ama size yaranamaz bu adam.Neyse ben olsam Fenarbahçeye giderdim ama tahminime göre Mancehster United ,Liverpool ve totthenam istiyormuş Manchester United'a gider diye düşünüyorum.
  • burak'ın oynamaması için sadece2 ihtimal var,

ya geçen bjk maçı düşünülerek, yıpranmasın diye oynatılmadı,

ya transfer olacak oynatılmadı....

harcamak felan ne oluyor orasını çözemedim
  • dün kazma diyenler bugün burakçı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Elmander Umut zaten bitirici forvet değil. Drogba Burak desen bir takımın tek forveti mi olması gerekiyor ? 60-70de girer nöbetçi golcü olsun

Nöbetçi golcü mü?Adam cl de gol krallığına gidiyor ne nöbet tutacak ?Burak'ın Gs de işi bitmiştir.Valencia da istemiş ve Atletico Madrit 'te Falcao'yu gönderdikten sonra Burak Yılmaz düşüncesi varmış.Bu saatten sonra Burak'ın Galatasaray macerası bitmiştir.
  • Burak oynasa bugun skor farkli olabilirdi yenilebilirdik bence ama onunda meziyetleri farkli illa yararli olacagi zamanlar olacaktir
    Bir soru sorayim yalniz umut haflardir harcanirken neden kimse cikipta bir konu acmiyor adam gayet guzel presini yapiyor sutlari fena degil ayaginda buraktan iyi top tutabiliyor yanindaki adama pas atiyor geri geliyor bana sorarsaniz buraktan kat kat iyi
    son olarakta sunu soyleyeyim istatistiklerine abarttikca abarttik buragi simdi diyoruz ki drogbadan iyidir yok daha neler drogbayi kefenleyip forvete yatirsan bana gore buraktan iyidir bu bir yana burak bizim takimin topcusu degil ayaginda 15 saniye top tutamaz cevirip cevirip ayni laflari gol atiyor demeyin Allah askina gecen yil gol sıkıntisi cektigimizi sanmiyorum yani takim iyununu olumsuz etkiledikten sonra gol atsa ne atmasa ne, her mac tenis maci gibi at buraga 20 sn gecmeden top bizim kalede en basiti braga maci topun uzerinden atladi bir kontra 3 pasta top bizim kalede skor 0 - 1 braga bizi icerde yenebilecek takim mi ne sıkintilar yasadik gruptan cikacagiz diye pres yapmaz pas atmaz yardimlasmaz varsa yoksa sut cek sansina gol oluyorda turediniz kral kral diye hakan sukurun ayakkabisi etmeyecek adama hakandan iyi diyenler var yok ibrahimovicten iyi bu adam biraz daha abartin sanmiyorum harcanacagini ama keske satilsa iyi bir paraya drogba bir kez daha gelmis gibi sevinirim bugun yoklugunda ne kadar kolay kazandik besiktas gibi ligdeki en iyi takimlardan birine pozisyon dahi vermedik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.