Şimdi Ara

Harcadınız BURAK YILMAZ'I Hayırlı OLsun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Türk Futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük futbolcuyu el birliğiyle harcadık.Madem harcayacaktık neden aldık bu adamı?2 forvet çıkıyoruz ve 2 si de oyundan çıkıyor Burak yine yok üstelik işi bitmiş bir drogba alınmış 90 dk koşan Burak olsan ne dersin ne hissedersin?
    Maça Burak'la başlamaman normal anlarım ama Cl de en değerli oyuncu seçilmiş şutörlük özelliği olan cl de 4 kafa golü atan bir adamı harcadık.Fb liler BJK liler amacınıza ulaştınız artık anlıyoruz çok acı vericiydi sizde oynamış bir oyuncunun Gs ye gidip orda fırtına gibi esmesi.Neyse Burak YILMAZ Avrupanın en iyi forvetlerinden birisi artık yok hepimize hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Evet aynen o smile de olduğu gibi Burak Yılmaz mental olarak bitmiştir ve bana göre şu an Avrupanın en iyi forvetlerinden birisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jax T.

nasıl bi mantık anlamadım ben.

Bi maçta oynamadı diye adam mı harcanırmış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jax T.

Burakspor taraftarinin aci gunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shark45

quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Evet aynen o smile de olduğu gibi Burak Yılmaz mental olarak bitmiştir ve bana göre şu an Avrupanın en iyi forvetlerinden birisidir

Alıntıları Göster
    Ulan ne alakası var? Takım 10 kişi kalmasa Fatih Terim Elmander'i çıkarıp Hakan'ı oyuna alır mıydı? Az beynini kullan çok zor değil!

• iyi bir teklir gelirse satılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dri-fit

Ulan ne alakası var? Takım 10 kişi kalmasa Fatih Terim Elmander'i çıkarıp Hakan'ı oyuna alır mıydı? Az beynini kullan çok zor değil!

Alıntıları Göster
    Ne alaka bir maç oynamayan herkes harcanıyor mu? Melo atılmasaydı Elmander yerine girerdi diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alozz

Alıntıları Göster
    elmanderin yerine girecekti burak, melo kırmızı görünce mecburen hakan baltayı soktu neyin kafasını yaşıyon sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dri-fit

Alıntıları Göster
    drogba alındı sneijder alındı bu adamlar dururken burak nasıl oynayacak?Elmader?Umut?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victarion

Ne alaka bir maç oynamayan herkes harcanıyor mu? Melo atılmasaydı Elmander yerine girerdi diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Ve beyin koşarak uzaklaşır.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaş anlamıyorum sizdeki kafayı 2 kulvarda çok iyi bir şekilde ilerliyoruz millet sadece lig için 6 forvet alıyor.Ayrıca Drogba seneye Türkiye Kupası da olduğu için alındığını düşünüyorum yani Burak ve Drogba 2 li forvet te ölümcül olur Melo yerine birde Yekta oynarsa uçar bu takım
  • Yok artık 10 kişi kaldık doğal olarak geri yaslandık 10 kişi kalmasak elmander yerine o girerdi
  • quote:

Daha geniş pencereden bak dostum anlarsın Buraya yazdım göreceksiniz.Bir maçta oynayıp oynamama meselesi değil.Cl de 4 kafa golü atan kaleye mermi gibi şut çeken (şutör bir santrafor buraya dikkat santraforlar genelde şut çekemez ama burak kaleye top değil roket yolluyor)ligde de golleri olan araya sarkan yaşı genç 90. dk da ilk dakikadaki gibi koşan bir oyuncu varsa ve gs 2 forvetle çıkıyorsa birinden birisinin Burak olması gerekiyor.Hadi anladık yok sonradan engin ve hazır olmayan sneijder giriyor Burak yine yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten^

drogba alındı sneijder alındı bu adamlar dururken burak nasıl oynayacak?Elmader?Umut?

Alıntıları Göster
    Abim kafan güzelmiş hayırlı olsun. Pres gücü olan forvetlerle başlamak istedi gayet normaldir. Ayrıca ilk maçtan kalan psikolojik gerginlik de onu etkileyecekti. Trabzon maçında stad atmosferinden olumsuz etkilenmişti
  • Ne alaka el insaf.
  • quote:

Evet Türk Futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük futbolcuyu el birliğiyle harcadık.Madem harcayacaktık neden aldık bu adamı?2 forvet çıkıyoruz ve 2 si de oyundan çıkıyor Burak yine yok üstelik işi bitmiş bir drogba alınmış 90 dk koşan Burak olsan ne dersin ne hissedersin?
    Maça Burak'la başlamaman normal anlarım ama Cl de en değerli oyuncu seçilmiş şutörlük özelliği olan cl de 4 kafa golü atan bir adamı harcadık.Fb liler BJK liler amacınıza ulaştınız artık anlıyoruz çok acı vericiydi sizde oynamış bir oyuncunun Gs ye gidip orda fırtına gibi esmesi.Neyse Burak YILMAZ Avrupanın en iyi forvetlerinden birisi artık yok hepimize hayırlı olsun.

Eğer koşmuyorsa mal gibi geziniyorsa kenarda oturacak kardeş..Burağı en çok savunan ve sevenlerdenim ama işini düzgün yapmıyorsa Fatih hoca acımaz..Doğru olanda bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Ve beyin koşarak uzaklaşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: D-Can

Abim kafan güzelmiş hayırlı olsun. Pres gücü olan forvetlerle başlamak istedi gayet normaldir. Ayrıca ilk maçtan kalan psikolojik gerginlik de onu etkileyecekti. Trabzon maçında stad atmosferinden olumsuz etkilenmişti

Alıntıları Göster
    En bol mevkimiz forvet hattımız.Rakibe göre istediğini oynatır hoca.Söylentiler doğruysa drogbada gelecek, eninde sonunda birileri oynarken diğerleri yedek kalacak sonuçta futbol 11 kişi oynanıyor.Bende isterim hepsi oynasın ama futbolun kurallarını değiştirip sahada 15-16 futbolcuyla oynama kuralı koymak gerekir :)

• quote:

Evet Türk Futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük futbolcuyu el birliğiyle harcadık.Madem harcayacaktık neden aldık bu adamı?2 forvet çıkıyoruz ve 2 si de oyundan çıkıyor Burak yine yok üstelik işi bitmiş bir drogba alınmış 90 dk koşan Burak olsan ne dersin ne hissedersin?

aga sakin ol bir maç oynamadı diye harcanmaz kral.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.