Şimdi Ara

Harcadınız BURAK YILMAZ'I Hayırlı OLsun!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sast

Burak oynasa bugun skor farkli olabilirdi yenilebilirdik bence ama onunda meziyetleri farkli illa yararli olacagi zamanlar olacaktir
    Bir soru sorayim yalniz umut haflardir harcanirken neden kimse cikipta bir konu acmiyor adam gayet guzel presini yapiyor sutlari fena degil ayaginda buraktan iyi top tutabiliyor yanindaki adama pas atiyor geri geliyor bana sorarsaniz buraktan kat kat iyi
    son olarakta sunu soyleyeyim istatistiklerine abarttikca abarttik buragi simdi diyoruz ki drogbadan iyidir yok daha neler drogbayi kefenleyip forvete yatirsan bana gore buraktan iyidir bu bir yana burak bizim takimin topcusu degil ayaginda 15 saniye top tutamaz cevirip cevirip ayni laflari gol atiyor demeyin Allah askina gecen yil gol sıkıntisi cektigimizi sanmiyorum yani takim iyununu olumsuz etkiledikten sonra gol atsa ne atmasa ne, her mac tenis maci gibi at buraga 20 sn gecmeden top bizim kalede en basiti braga maci topun uzerinden atladi bir kontra 3 pasta top bizim kalede skor 0 - 1 braga bizi icerde yenebilecek takim mi ne sıkintilar yasadik gruptan cikacagiz diye pres yapmaz pas atmaz yardimlasmaz varsa yoksa sut cek sansina gol oluyorda turediniz kral kral diye hakan sukurun ayakkabisi etmeyecek adama hakandan iyi diyenler var yok ibrahimovicten iyi bu adam biraz daha abartin sanmiyorum harcanacagini ama keske satilsa iyi bir paraya drogba bir kez daha gelmis gibi sevinirim bugun yoklugunda ne kadar kolay kazandik besiktas gibi ligdeki en iyi takimlardan birine pozisyon dahi vermedik

Drogbayı kefenleyip yatırsan buraktan kat kat iyi mi???Yazıklar olsun senin gibi taraftara bu nasıl bir kafadır bloklusun

• Soyledigimin ardindayim arkadasim ilk geldiginde heyecanliydim olumune destekliyordum ama izledikce gordum ki bizim takima faydadan cok zarar veriyor kaldi ki bazi maclardan tribunde izledim daha net gorulebiliyor takim oyununa verdigi zarar 8 10 gol atti diye saksakcisi olacak degilim biz cl de dahi buraksizda cikardik grupta clujdanda bragadan cok cok guclu bir takimdik halen avrupanin en iyi forveti diyorlar bu isler oyle olmuyor man u'nun 4. Forveti wellbeck burak mi wellbeck mi taraftarlik gozunuzu kor etmis tamam oyuncundur savunursun amenna ama boylede olmaz yeri geldimide elestireceksin ki tasidigi formanin sorumluluklarini unutmasin bencilligindende gina geldi 3 5 gol atti diye sizin gibi tureyen sevdalilarindan da drogba gelmis takima sanki ibrahimovicin yerine gelmis gibi davraniyorsunuz ya tiksiniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohooo Avrupanın en iyisiymiş bir de, neymiş abi bu Burak
  • Para bizde çok gibi sen raad ol aslan
  • drogba 70 dakikada gol bulamazsa burak girer penaltı yaptırır maçı alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

İyi oynamayan oyuncu Grande'nin olduğu yerde kesik yer, bu kadar net.

Wes'e pas atmayanları da göreceğiz ileriki haftalarda.

bitek ben mi farkettim diyordum, sanki bilerek müsaitken pas atmıyorlardı engin vs neyse şimdi
  • Burak'ı harcadık ? Burak'ın harcanıcak bir özelliğimi varmış ? 2 tane Burak'ı toplasan 1 tane 34'lük Drogba etmez,tecrübe farkından bahsetmek bile istemiyorum, adam tek başına Chelsea'yi taşıyordu be dünyanın görmüş ender forvetlerinden biri. Burak dediğiniz adam 10 topun 7'ini harcayan şişme bir oyuncu. Türkiye Hakan Şükür'den bu yana kaliteli forvet çıkaramadığı için Burak şimdi değerlendi tabi,kötü oyuncu demiyorum sadece abartılıyor. Bir takımda bütün topları tek bir oyuncuya oynarsanız Burak kadar gol atabilir,Burak'ın bir marifeti yok 20 gol atıyorsa 15'i alda at denicek goller onlarıda atamayan forvet,forvetllik yapmasın attığı gol sayısına değil golleri nasıl attığına ve kaçırdıklarına bakıcaksınız, dikkat edin son vuruşlarıda iyi değil %100 rahat pozisyonlarda bile kalecinin üstüne vuruyor sağına soluna çarparak giriyor. Dediğim gibi Burak'ın attıklarını ortalama bir çok forvet atar ama Drogba gibi bir oyuncu kimsenin atamicağı golleride atar,oyun sıkışır top alamaz gelir kendi alır atar,attırır aynı zamanda gol attıranda bir oyuncu defansı tek başına yıpratır zorlar ve skoru yapar,Drogba büyük oyuncu Burak gibi arkasındakilerin performansına mecbur olan bir oyuncu değil.Şampiyonlar ligi maçları içinde çok büyük bir avantaj. Bu arada sizde Umut zaten kiralık o gider Elmander daha çok yönlü amaçlar için kullanılıyor Burak yine oynar. Çift forvetten tamamen vazgeçiceğini zannetmiyorum maçına göre Sneijder'i sol açığa çekip Drogba-Burak'ta oynayabilir. Sneijder futbol kariyeri boyunca forvet arkası oynamış biri değil kanat ve açık tecrübeside var her yerde oynar o.

• adam rasim ozan kütahyalı beyler
  • Evet sayın seyirciler Burak Yılmaz'ın Dh forumdaki nicki ele geçirildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Burak'ı harcadık ? Burak'ın harcanıcak bir özelliğimi varmış ? 2 tane Burak'ı toplasan 1 tane 34'lük Drogba etmez,tecrübe farkından bahsetmek bile istemiyorum, adam tek başına Chelsea'yi taşıyordu be dünyanın görmüş ender forvetlerinden biri. Burak dediğiniz adam 10 topun 7'ini harcayan şişme bir oyuncu. Türkiye Hakan Şükür'den bu yana kaliteli forvet çıkaramadığı için Burak şimdi değerlendi tabi,kötü oyuncu demiyorum sadece abartılıyor. Bir takımda bütün topları tek bir oyuncuya oynarsanız Burak kadar gol atabilir,Burak'ın bir marifeti yok 20 gol atıyorsa 15'i alda at denicek goller onlarıda atamayan forvet,forvetllik yapmasın attığı gol sayısına değil golleri nasıl attığına ve kaçırdıklarına bakıcaksınız, dikkat edin son vuruşlarıda iyi değil %100 rahat pozisyonlarda bile kalecinin üstüne vuruyor sağına soluna çarparak giriyor. Dediğim gibi Burak'ın attıklarını ortalama bir çok forvet atar ama Drogba gibi bir oyuncu kimsenin atamicağı golleride atar,oyun sıkışır top alamaz gelir kendi alır atar,attırır aynı zamanda gol attıranda bir oyuncu defansı tek başına yıpratır zorlar ve skoru yapar,Drogba büyük oyuncu Burak gibi arkasındakilerin performansına mecbur olan bir oyuncu değil.Şampiyonlar ligi maçları içinde çok büyük bir avantaj. Bu arada sizde Umut zaten kiralık o gider Elmander daha çok yönlü amaçlar için kullanılıyor Burak yine oynar. Çift forvetten tamamen vazgeçiceğini zannetmiyorum maçına göre Sneijder'i sol açığa çekip Drogba-Burak'ta oynayabilir. Sneijder futbol kariyeri boyunca forvet arkası oynamış biri değil kanat ve açık tecrübeside var her yerde oynar o.

Doğru söylüyorsun hocam 2 tane burağı oynat drogba kadar etki edemez..

• takım bu adamı ne kadar çabuk gönderirse o kadar faydalı olacak.
    takımın kar etmesine bile gerek yok aldığı fiyata yollasa yeter.
    Takıma yakışmayan bir golcü, mücadele etmez, teknik yok, baktı pozisyonu kaybedecek sürekli yerlere yatıyor vs vs. kafa golleri var işte bi tek gerisi boş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shark45

Evet Türk Futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük futbolcuyu el birliğiyle harcadık.Madem harcayacaktık neden aldık bu adamı?2 forvet çıkıyoruz ve 2 si de oyundan çıkıyor Burak yine yok üstelik işi bitmiş bir drogba alınmış 90 dk koşan Burak olsan ne dersin ne hissedersin?
    Maça Burak'la başlamaman normal anlarım ama Cl de en değerli oyuncu seçilmiş şutörlük özelliği olan cl de 4 kafa golü atan bir adamı harcadık.Fb liler BJK liler amacınıza ulaştınız artık anlıyoruz çok acı vericiydi sizde oynamış bir oyuncunun Gs ye gidip orda fırtına gibi esmesi.Neyse Burak YILMAZ Avrupanın en iyi forvetlerinden birisi artık yok hepimize hayırlı olsun.

Yav he he.

• Adam 1 maç oynamadı harcandı. Forumdaki bazı kullanıcılar da bizim yalancı medya gibi. Hemen asın kesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak Yılmaz'ın akrabasi basmış forumu. Sakin ol harcanan biri yok

• quote:

El birliği ile harcadınız garibi zaten Gs ye bir numara büyük gelmişti iyi de oldu.Hala bla bla bla diyenler var siz yine bla bla bla deyin adam avrupanın en iyisi.Fatih hoca adam gibi futbol oynatsaydı ve rakipler devamlı kapanmasaydı Burak'ı o zaman izlerdiniz şu kazma hamit'e gösterdiğiniz tölerans'ın yarısını göstermediniz ya helal olsun.
    Suçu gol atmak,asist yapmak,90 dk koşmak kaç maç gs yi ipten almak olmaz denilen pozisyonları gole çevirmek.Ceza sahasına 2 kişi giriyorsun 9 tane dafans var bir orta ve top ağlarda ama size yaranamaz bu adam.Neyse ben olsam Fenarbahçeye giderdim ama tahminime göre Mancehster United ,Liverpool ve totthenam istiyormuş Manchester United'a gider diye düşünüyorum.

Pardon da
    quote:

Gs ye bir numara büyük gelmişti
    ne demek?
    Haddinizi bilin.

• beyin bedava...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müendiz42

adam rasim ozan kütahyalı beyler

• Değil Burak'ı Ligdeki Tüm Forvetleri Topla 4'le Çarp 3'e Böl Yine Bir Drogba Etmez
  • şu devre arası gitmesin de pes'de fm'de sorun olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

quote:

El birliği ile harcadınız garibi zaten Gs ye bir numara büyük gelmişti iyi de oldu.Hala bla bla bla diyenler var siz yine bla bla bla deyin adam avrupanın en iyisi.Fatih hoca adam gibi futbol oynatsaydı ve rakipler devamlı kapanmasaydı Burak'ı o zaman izlerdiniz şu kazma hamit'e gösterdiğiniz tölerans'ın yarısını göstermediniz ya helal olsun.
    Suçu gol atmak,asist yapmak,90 dk koşmak kaç maç gs yi ipten almak olmaz denilen pozisyonları gole çevirmek.Ceza sahasına 2 kişi giriyorsun 9 tane dafans var bir orta ve top ağlarda ama size yaranamaz bu adam.Neyse ben olsam Fenarbahçeye giderdim ama tahminime göre Mancehster United ,Liverpool ve totthenam istiyormuş Manchester United'a gider diye düşünüyorum.

Pardon da
    quote:

Gs ye bir numara büyük gelmişti
    ne demek?
    Haddinizi bilin.

Millet bir numara küçük gelmişti diye anladı sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.