Şimdi Ara

harcı yatırmadım okul kaydım silinirmi...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben pamukkale üniversitesinde işletme 1. sınıftaydım .. 1. dönem okudum ama bölümden memnun değilim ve değiştirmek için ygs ve lys ye yeniden giricem... ikinci dönem ben okula hiç gitmiyecem... sadece sınavlara yoğunluk verdim... ikinci dönem harcını yatırmadım.. eğer sınavı olurda bu sene kazanamazsam seneye 1. sınıfı baştan okumak istesem sorun olur mu... ikinci dönem harcını yatıramadığım için kaydımı silerler mi... kazanamazsam tekrar seneye hem birinci sınıfı okuyup hem sınava hazırlanmak istiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: s_nanel_bol

ben pamukkale üniversitesinde işletme 1. sınıftaydım .. 1. dönem okudum ama bölümden memnun değilim ve değiştirmek için ygs ve lys ye yeniden giricem... ikinci dönem ben okula hiç gitmiyecem... sadece sınavlara yoğunluk verdim... ikinci dönem harcını yatırmadım.. eğer sınavı olurda bu sene kazanamazsam seneye 1. sınıfı baştan okumak istesem sorun olur mu... ikinci dönem harcını yatıramadığım için kaydımı silerler mi... kazanamazsam tekrar seneye hem birinci sınıfı okuyup hem sınava hazırlanmak istiyorum..

Harç yatırmayınca kayıt silinme durumu kalktı.Ben de 2 dönemdir harç yatırmadım.Onda sıkıntı yok.
    (Üni. nin öğrenci işlerini ararsan daha ayrıntılı bilgi alabilirsin.)
    Yalnız sen tercih yaptığın ilk sene yerleşmişsin.
    Ben bu durumda puan kırılıyor diye biliyorum.Haberin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müşkilpesend -- 20 Şubat 2012; 11:55:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SıkçaSorulanSorular

quote:

ben pamukkale üniversitesinde işletme 1. sınıftaydım .. 1. dönem okudum ama bölümden memnun değilim ve değiştirmek için ygs ve lys ye yeniden giricem... ikinci dönem ben okula hiç gitmiyecem... sadece sınavlara yoğunluk verdim... ikinci dönem harcını yatırmadım.. eğer sınavı olurda bu sene kazanamazsam seneye 1. sınıfı baştan okumak istesem sorun olur mu... ikinci dönem harcını yatıramadığım için kaydımı silerler mi... kazanamazsam tekrar seneye hem birinci sınıfı okuyup hem sınava hazırlanmak istiyorum..

Harç yatırmayınca kayıt silinme durumu kalktı.Ben de 2 dönemdir harç yatırmadım.Onda sıkıntı yok.

çok teşekkür ederim.....ben 2010 da kazandım 1 yıl hazırlık okudum... yani bu yıl ikinci senem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SıkçaSorulanSorular

quote:

çok teşekkür ederim.....ben 2010 da kazandım 1 yıl hazırlık okudum... yani bu yıl ikinci senem

Rica ederim.İnşaallah hayırlısı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.