Şimdi Ara

Üni kaydım silinmiş oluyo dimi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üni kaydım silinmiş oluyo dimi???

• Evet
  • hocam diplomanızı aldınız mı? ben kayıt sildirmek için dilekçe verdim bugün. yeni kayıt için diploma vermem gerekiyor o nasıl olacak, eski bölüm mü yollayacak yeni kayıt olunan bölüme acaba?
  • medicamellia M kullanıcısına yanıt
    Ben diplomamı almadım ya.Sorun olmaz bence orijinali var elimde.Zaten online kayıtta hiçbir şeye gerek yok
  • boğaziçine kayıt yaptırıcam, aşağıdaki gibi bilgi vermişler talep ettikleri belgelere dair. diplomanın orijinalini kayıt olurken okula vermemiş miydik ya? hiç hatırlayamıyorum.

Sisteme yüklenmesi zorunlu belgeler
    Nüfus Cüzdanı veya TC. Kimlik Kartı (ön ve arka yüz)
    Lise Diploması
    2020-YKS Sonuçları çıktısı
    2020-YKS Yerleştirme Sonuçları çıktısı
    Barkodlu E-Kayıt Belgesi çıktısı (sadece e-kayıt yaptıranlar için)
    Bilgi Formu (e-posta adresinize gönderilecektir)
    Hocam ben kopyasını vermiştim diplomanın.Bence sizin de öyledir.
    E devletten kayıt yaptırsan da o belgelere gerek var mı ilginç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madamefou -- 27 Ağustos 2020; 22:15:42 >
  • edevlet harici kendi platformuna yüklenmesini talep ediyor boğaziçi. gerçi ben e-kayıt da değil asıl kayıt yaptırıcam gidip. onun için de aşağıdaki gibi yazmışlar talepleri. gerildim ya. evi bir karıştırayım diplomanın aslı bende değil diye hatırlıyorum ama hayırlısı.

Şahsen kayıt için gerekli belgeler
    Diplomanın aslı ve bir adet fotokopisi (diploma henüz hazırlanmamışsa yeni tarihli mezuniyet belgesi)
    Nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı
    Mezun aşamasında olup staj, bütünleme veya tek ders sınavına girecek öğrencilerin eğitim gördükleri kurumdan staj, bütünleme veya tek ders sınavına gireceklerini belirten resmi bir yazı.
    Bilgi Formu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam üniden üniye değişiyomuş biraz baktım da yani siz asıl diplomanızı vermiş olabilirsiniz.Eski okulunuzun onu size geri vermesi gerekiyor.Gidin isteyin yarın.
    Boğaziçi’nin baya farklıymış bilmiyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madamefou -- 27 Ağustos 2020; 23:55:21 >
  • Bende üniversitemin obs den kayıt silme işlemi için form gibi.bişey yolladım sabahına obs ye giremedim e devlettende aynı fotorafraki gibi görünüyo ama bukadar kolaymı kayıt silmek emin olamadım öğrenci işleride sağolsun telefonu açmıyo ...
    Nasıl emin olucaz şimdii hocam
  • Ve üniversite kaydınızı nasıl sildirdiniz
  • atsızce kullanıcısına yanıt
    Ee silinmiş oluyo artık daha ne olsun :dd
  • madamefou kullanıcısına yanıt
    Ama bukadar kolay olmamalıydı sanki :pp
    Öğrenci işlerine gittim,bir sürü yere imza attırdım hemen sistemden düştü
  • madamefou kullanıcısına yanıt
    İşte ben hiçbir yere gitmedim uzaktan ufak bir forum gibi bişey yolladım bu kadar kolay olması inandırcı gelmedi
    E devlette gözükmüyosa silinmiştir bence fkkf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.