Bildirim
Üni kaydım silinmiş oluyo dimi???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Evet -
hocam diplomanızı aldınız mı? ben kayıt sildirmek için dilekçe verdim bugün. yeni kayıt için diploma vermem gerekiyor o nasıl olacak, eski bölüm mü yollayacak yeni kayıt olunan bölüme acaba? -
Ben diplomamı almadım ya.Sorun olmaz bence orijinali var elimde.Zaten online kayıtta hiçbir şeye gerek yok -
boğaziçine kayıt yaptırıcam, aşağıdaki gibi bilgi vermişler talep ettikleri belgelere dair. diplomanın orijinalini kayıt olurken okula vermemiş miydik ya? hiç hatırlayamıyorum.
Sisteme yüklenmesi zorunlu belgeler
Nüfus Cüzdanı veya TC. Kimlik Kartı (ön ve arka yüz)
Lise Diploması
2020-YKS Sonuçları çıktısı
2020-YKS Yerleştirme Sonuçları çıktısı
Barkodlu E-Kayıt Belgesi çıktısı (sadece e-kayıt yaptıranlar için)
Bilgi Formu (e-posta adresinize gönderilecektir) -
Hocam ben kopyasını vermiştim diplomanın.Bence sizin de öyledir.
E devletten kayıt yaptırsan da o belgelere gerek var mı ilginç..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madamefou -- 27 Ağustos 2020; 22:15:42 > -
edevlet harici kendi platformuna yüklenmesini talep ediyor boğaziçi. gerçi ben e-kayıt da değil asıl kayıt yaptırıcam gidip. onun için de aşağıdaki gibi yazmışlar talepleri. gerildim ya. evi bir karıştırayım diplomanın aslı bende değil diye hatırlıyorum ama hayırlısı.
Şahsen kayıt için gerekli belgeler
Diplomanın aslı ve bir adet fotokopisi (diploma henüz hazırlanmamışsa yeni tarihli mezuniyet belgesi)
Nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı
Mezun aşamasında olup staj, bütünleme veya tek ders sınavına girecek öğrencilerin eğitim gördükleri kurumdan staj, bütünleme veya tek ders sınavına gireceklerini belirten resmi bir yazı.
Bilgi Formu -
Hocam üniden üniye değişiyomuş biraz baktım da yani siz asıl diplomanızı vermiş olabilirsiniz.Eski okulunuzun onu size geri vermesi gerekiyor.Gidin isteyin yarın.
Boğaziçi’nin baya farklıymış bilmiyodum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madamefou -- 27 Ağustos 2020; 23:55:21 > -
Bende üniversitemin obs den kayıt silme işlemi için form gibi.bişey yolladım sabahına obs ye giremedim e devlettende aynı fotorafraki gibi görünüyo ama bukadar kolaymı kayıt silmek emin olamadım öğrenci işleride sağolsun telefonu açmıyo ...
Nasıl emin olucaz şimdii hocam -
Ve üniversite kaydınızı nasıl sildirdiniz -
Ee silinmiş oluyo artık daha ne olsun :dd -
Ama bukadar kolay olmamalıydı sanki :pp -
Öğrenci işlerine gittim,bir sürü yere imza attırdım hemen sistemden düştü -
İşte ben hiçbir yere gitmedim uzaktan ufak bir forum gibi bişey yolladım bu kadar kolay olması inandırcı gelmedi -
E devlette gözükmüyosa silinmiştir bence fkkf
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X