Şimdi Ara

harçlar kalktıgına göre 2. öğretimin tek farkı akşam dersleri midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• evt öyle
  • harclar kesin olarak kalktıysa tek fark aksam dersleri olacak bildğm kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: diskirminant

harclar kesin olarak kalktıysa tek fark aksam dersleri olacak bildğm kadarıyla
    ıkıncı ogertımın tek farkı mılet sabah derse gırerken senın aksam derse gırmen baska bır farkı yok ders olarak
  • harçların kalkması çok iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fesbi

harçların kalkması çok iyi oldu
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:42:7 >
  • Harçların kalktığı bilgisinin kaynağı nedir? Haberlerde bir bilgi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaf_27

Harçların kalktığı bilgisinin kaynağı nedir? Haberlerde bir bilgi yok.
    Başbakan talimat vermiş. Ama kesin olarak kalktı denilemez. Üzerinde çalışıyolarmış. 2012 eğitim öğretim yılında hayata geçecek diyorlar ama bellide olmaz bunların ne yapacağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Başbakan talimat vermiş. Ama kesin olarak kalktı denilemez. Üzerinde çalışıyolarmış. 2012 eğitim öğretim yılında hayata geçecek diyorlar ama bellide olmaz bunların ne yapacağı.

Alıntıları Göster
    harçlar daha kalkmadı talimat verildi o da birkaç seneyi bulur örgünden vazgeçmeyin.
  • quote:

Alıntıları Göster
    2013 2014 te kalkar cumhurbaskanlıgı secımlerıne ne kadar var bence bu bır vaat daha zamanı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakashi hatake

2013 2014 te kalkar cumhurbaskanlıgı secımlerıne ne kadar var bence bu bır vaat daha zamanı var

Alıntıları Göster
    Harçların kalkacağına inanıyor musunuz gerçekten

Kalkacak diye ümitlendirirler ama ben kalkacağını zannetmiyorum. AKP de değil istediği hükümet gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: XRacer

Harçların kalkacağına inanıyor musunuz gerçekten

Kalkacak diye ümitlendirirler ama ben kalkacağını zannetmiyorum. AKP de değil istediği hükümet gelsin.

Alıntıları Göster
    harçlar kalkarsa ikinci öğretim puanları birinci öğretimi gecer heralde çünkü cok daha avantajlı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakashi hatake

Alıntıları Göster
    1. öğretimle aynı bölümün 2. öğretim diploması arasında bir fark oluyo mu ?
    Mesela ileride baş ağrıtır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinalite_

hayır aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fesbi

quote:

Orijinalden alıntı: marjinalite_

hayır aynı

Alıntıları Göster
    örgünü idealistler seçer ikinciöğretimi yatmayı sevenler.hocaları kötüdür saat 9 a kadar ders vardır cogu hoca 20 dk ders anlatır eve gider.hocalar yorulmuş olur sabah 9 dan beri fakültedirler saat 8 e kadar ders anlatmışlardır genelde son dersler iptal olur.hocalar pek takmaz yol verirler gibi gibi...ve ileridede sıkıntı olunur

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetalibaydemir

örgünü idealistler seçer ikinciöğretimi yatmayı sevenler.hocaları kötüdür saat 9 a kadar ders vardır cogu hoca 20 dk ders anlatır eve gider.hocalar yorulmuş olur sabah 9 dan beri fakültedirler saat 8 e kadar ders anlatmışlardır genelde son dersler iptal olur.hocalar pek takmaz yol verirler gibi gibi...ve ileridede sıkıntı olunur

Alıntıları Göster
    sınavsız üni ile ilgili bir kaç ayrıntı kardeşler (harçlar kalkıyo)
    http://www.ekyerlestirme.com/haberler-ve-duyurular/8388-sinavsiz-universite-sartlari-neler-olacak.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrs.Samanik

sınavsız üni ile ilgili bir kaç ayrıntı kardeşler (harçlar kalkıyo)
    http://www.ekyerlestirme.com/haberler-ve-duyurular/8388-sinavsiz-universite-sartlari-neler-olacak.html

Alıntıları Göster
    Harçlar üniversite giderlerinin toplamda %10'unu karşılamaktaymış. Paralı eğitime karşı sürekli eylem yapıldığını düşünürsek kaldırılması gayet mantıklı.

• quote:

Harçlar üniversite giderlerinin toplamda %10'unu karşılamaktaymış. Paralı eğitime karşı sürekli eylem yapıldığını düşünürsek kaldırılması gayet mantıklı.

Alıntıları Göster
    Benim okudugum haberde 2.öğretim için kaldırıp kaldırılmayacağı son aşamada belli olacak deniliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Benim okudugum haberde 2.öğretim için kaldırıp kaldırılmayacağı son aşamada belli olacak deniliyordu

Alıntıları Göster
    harçlar daha kaldırılmadı ama ağustos ayı sonu yapılacak görüşmlerde belli olacak yazıyordu gazetede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

harçlar daha kaldırılmadı ama ağustos ayı sonu yapılacak görüşmlerde belli olacak yazıyordu gazetede...

Alıntıları Göster
    2. öğretimin normalinden farkı zaten harçların fazla olması değil mi (akşam derslerini geçiyorum), bu durumda bana gre harçlar sadece normaller için kalkabilir belki de 2. öğretimlerin harç ücretleri düşer ve ya artarbilir bile.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.