Bildirim
Hard Brick olmuş telefon yardım edebilecek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: rintintin95
Hard Brick olmuş telefon yardım edebilecek varmı
htc on m7
aygıt yöneticisinde yazan yazı
relink hs-usb qdloader 9008
en kötüsü olmuş, bende aynısını becerebildim m8 e , jtag yapılacak, biyere verdim bakalım yapamazlarsa başka biyer daha var aklımda, olmama ihtimalide var, buralarda yapabileceğiniz hiçbişey yok hocam , sadece size tavsiyede bulunabilirim, izmir çankaya da motsan diye biyer var onlar yapar ama fiyat tuzlu olabilir, telefonla sorabilirsiniz, fiyat öğrenirseniz bizimde bilgimiz olsun -
forum xda dexter adlı kullanıcı bununla alakalı bir yazı paylaşmıs yalnızca linux sistemlerde düzeltiliyor demiş pardusun tak çalsıtır sistemleri var onunla deneyecegim cuma akşamı sonucları yazarım buraya -
quote:
Orijinalden alıntı: rintintin95
forum xda dexter adlı kullanıcı bununla alakalı bir yazı paylaşmıs yalnızca linux sistemlerde düzeltiliyor demiş pardusun tak çalsıtır sistemleri var onunla deneyecegim cuma akşamı sonucları yazarım buraya
iyi haber. ben iyi bi telefoncuya verdim yapamadı, birkaç yere sordu , olmayacağını söylemişler, inş. bi yolu vardır benimki m8 -
bu akşam deneyecegim sonucları yazarım onun haricinde istanbul içiysen tahtakalede jtag yapan kişiler var jtag yoluyla düzeltmede yapılıyor türk siteleri haricic yabancı sitelerde araştırırsanız xda vb sitelerde çözüm yolları var -
cihazları getir bir bakayım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X