Şimdi Ara

HARD DISCCCC YARDIM LÜTFEEEN!:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Samsung 250 gb hard disc aldım.Taktım ve Partition ekranında 131070 mb göründüğünü gördüm.İlk defa kullanılan hard disc olduğu için yapabilceğini düşündüm windows kurup baktım yine aynı ama biosta hard disc ayarlarında (auto dedect hardisc falan var) 250 gb olarak görünüyo. Bilen varsa yardım etsin lütfen kafayı kırmak üzereyim.Lütfen lütfen lütfen.......

• bilgisayarına sp2 yükle kullanmış olduğunu sürüm sp2 li değilse yükle yok sp2 li ise tekrar format at ve ntfs olarak tekrar harddiske kur derim
  • Yaa yokmu ya yardım eden dostlar..
  • saol üstad dediklerini dikkate alıcam...
  • bilgisayarın özelliklerini yazmamışsın ama bana kalırsa board desteklemiyor
  • Xp disk bicimlendirme isleminde tek parcada 128 gblik bolumlemeye izin verir. NTFS ise 4 TeraByte bolumlemeyi destekler. Ya harici bir fdisk programi kullanarak bolumleme yapin ya da xpde birinci bolumu olusturduktan sonra kuruluma devam etmeden bilgisayari tekrar baslatip kuru yeninden calistirin. Geri kalan bolumu o zaman gorursunuz. Ama en kolayi harici bir fdisk programidir. Bunun icin samsung un sitesinde programlar mevcuttur.
  • sp2 den dir %90... değilse temin et... 130 gb ta kadr destekliyor çünkü sp2 siz win...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil lütfen invalid cd key
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Deidiklerinizi dikkate alıcam inşallah düzeltebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.