Şimdi Ara

hard disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [[font="Verdana"]size=3]bilgisayarda film izlerken aniden ekran dondu.resetlediğimde ise windows güvenli kipte bir süre çalıştıktan sonra hard diskten sürekli bir ses gelmeye başladı bende fişten çekmek zorunda kaldım.tekrar başlattığımda verifying dmi pool data ardından disk boot failure yazdı.
    başlangıç disketinden çalıştırmak istedim bu sefer de c sürücüsünü görmedi.tekrar kapatıp açtıktan sonra scandisk yüzey tarayıcısı devreye girdi 4 saat sonra windowsu açtı bu seferde görüntü bağdaştırıcınız düzgün yapılandırılmamış yazısı çıktı ve donanım yükle sihirbazını çalıştırın dedi. bilgisayarıma neler oluyor, hard diskteki sesler kesildi ama ekranın ve windows media playerin görüntüleri çok bozuk. neler yapmam gerekir format kurtarırmı

• ekran kartınının driverlerini yeniden yükle.yani format atmadan önce sen yinede driver ları yeniden yükle.belkide formata gerek kalmaz.
  • bende aynısı oldu ve tum kullanıcı dosyaları ve masaustum gitti
    bence ısınmadan kaynaklanan bi sorun
  • boardun yanmış
  • haadesss boardu yanan bir adamın bilgisayarı hiç açılırmı. ?? kafana göre cevap yazma. cavuşsun herhalde fazla mesaj yazıp rütbe almak istiyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hard disk 1 Fault !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.