Şimdi Ara

Hard disk bölmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopum servisten geldiğinde hd tek parça halinde idi bende bu şekilde kullandım bi kaç aydır ama 2ye bölmek istiyorum bunu nasıl yaparım windows7 kullanıyorum windowsun kendi içinde donatılarda sistem bölümünde bunu yapmak için bir bölümü var ama bu zararlı oluyormu bunu öğrenmek isitiyorum çünkü bilg. bu şekilde kullandım uzun zamandr şimdi bölmek için windowsun içinden yapılması zararlı olurmu veya zararsız nasıl bir yöntemle bölebilirim bilgisi olan arkadaşlar lütfen aydınlatın hem ben hemde benim gibi çok kişi için bir kaynak olur saygılar

• Partition magic programını kullanabilirsiniz.Arama motorunda resimli anlatımları mevcut
  • Öncelikle yedeklerini alıp format atıp güzelce bicimlendirip hdd lerini bölümlendirmeyi neden denemiyosun ? ancak yok arkadaşım ben işin kolayını kaçmayı seviyorum diyosan Harddisk Bölme (Partition Magic 8.0) programını indirip bunu yapabilirsin. Buyur Burdan nasıl yapabileğine bakabilirisin

http://stallion.blogcu.com/harddisk-bolme-partition-magic-8-0/1013624

Saygılarımla.

BiroLX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birol Çakır -- 14 Aralık 2010; 12:49:18 >
  • onu yapmak istemiyorum hocam servise gitti geldi güzel güzel duruyo bi sıkıntı yok şimdi onun için format atmak istemiyorum format atmadan sıkıntısız bölme imakınım varsa servisten gelmiş orjinal halinde durarak bölmek istiyorum tabi zararsız bölüyorsa bu dediğiniz program sıkıntız hd felan zarar vermez dimi
  • Hddnize zarar vermez.Kullanabilirsiniz
  • arkadaşlar şimdi farkına vardım dondum kaldım benim bilgisayar 1 ay evvel servise gitmişti acer hd değişti arızalı diye şimdi dikkat ettim benim had 500 gb idi burda 285 gb gözüküyor vatanı aradım teknik servis e dedim onlarda bilgisayardan c ye özellikler de orda biçimlenmemiş bölüm vardır onu biçimlendir büyük ihitmal sıkıntı bundandır dedi ben böyle bişey göremedim benmi yapamıyorum için aslı nedir anlamadım kafayı yiycem bilgisi olan varmı ???
  • bilg. yönetiminden baktım burda disk temel 465,76 diyor hd 500 gb mıdır servisin dediği gibi gözükmeyen kısım c de 285 gözükmesinin sebebi geri kalan kısmın biçimlenmemiş olmasımıdır? birileri yardım etsin sinir oldum başıma yine sıkıntı çıkmasa
     Hard disk bölmek ?
  • 167,67 gb yazıyor bak sol alt sağ tıkla biçimlendir orayı
  • usta dediğin yere sağ tıkladım yeni basit birim dedim gelen basit birim sihirbazına ileri dedim bu geldi burda da direk ilerimi diyorum bi değişiklik yapıyormuyum sayılarda yoksa direk ileri mi diyim doğrumu gidiyorum
     Hard disk bölmek ?
  • ileri de suanda xp kullandıgım için kolay kolay bir sey diyemiyorum takıldıgın yerde resim kolaysan yardımcı olmaya calışıyrım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 14 Aralık 2010; 20:02:03 >
  • anladım hocam sağolasın ama burda ileri diyorum kesin dimi :)
  • evet ileri de
  • hocam tek tek diyom ama kusura bakmayın sıkıntı olmasın diye soruyom burda herhan gib bi ayar yapıyormuyum böyle evet mi diyim
     Hard disk bölmek ?
  • İstersen birim etiketi yazan yeri değiştirebilirsin istemezsen değiştirme. ileri de.
  • sağol hocam oyumu verdim sana eyvallah sorun halledildi donanım habere ve bütün arkadaşlara teşekkür ederim
  • Rica ederiz. Oy için ise teşekkür ederim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38204358/tm.htm
    istersen o alanı silerek istediğin alana katabilirsin üstteki linkte acıklaması var lazım olur sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 14 Aralık 2010; 21:09:34 >
  • eyvallah sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.