Şimdi Ara

Hard disk problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar raid sistemi kullanarak 1. 120 gb lık hdd me winxp home sp2 kurdum ama 2. hdd mi pc ye taktığımda windows'da görmüyor ( sanırım bios dada gormuyo ) bunun sorunu ne olabilir .. hdd kablosu ve guc kaynagı tam takılı

2. hdd de raid ve içinde önemli bilgiler war..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xilla -- 6 Haziran 2006; 20:41:12 >

• double post için üzgünüm ama ..
    hiç bilen yokmu yaw :(
  • Arama kullanarak arama yaparsanız konu ile ilgili cok sey bulabilirsiniz. Siz RAID yaptım zannediyorsunuz ama yapamamışsınız gibi. Oyle birine XP yukleyemezsiniz. RAID te 2 disk tek disk gibi calısır.
  • arkadaşım sorununu tm olarak anlatamamışsın. öncelikle sen raid 1mi istedin yoksa 0mı. hangisini yaparsan yap beraber kullanmaya başlamalısın. üstelik mademki onları raid olarak gösterebildin demekki bilgisayarın 2. diski görebilmiş. 2. diskte önemli bilgiler var demişsin 2. disk önceden raid 1 olarakmı kullanıyodun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mufat -- 5 Haziran 2006; 23:37:35 >
  • raid 1 veya 0 olduğuna nerden bakabılrız ?
  • bios'dan onboard RAID olayını kapattım. ama hala BIOS veya windows da eski hdd gorunmuyor :(
  • sorunu tam anlamadım ama birde jumper ayarlarına tam bak ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Samsung Harici disk okuma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anakartın kitapçığını incele RAID için
  • iki diski aynı kabloya bağladıysan master ve slave olarak tanıtmalısın
    bir kontol et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.