Şimdi Ara

Hard disk sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim sorunum kısaca şu sabahları pc yi açmaya çalıştığımda hdd ışığı full yanmaya başlıyo fanlar dönüyor vs. ama ekrana görüntü gelmiyor 2 hafta öncedende bu şekilde bi sorun olmuştu teknik servise götürmüştüm hdd bağlantı kablosunda hata var diyip değiştirmişlerdi . şimdi bu hdd ışığı full yanarken ne reset tuşu ne başlatma tuşu bi işe yaramıyor zararlı olduğunu bilmeme rağmen powerdan gücü kesip pc yi kapatıyorum power kablosunu cıkarıp takınca tık diye bi ses geliyor ve sistem düzgün şekilde açılıyor . Acaba sorun neden kaynaklanıyordur önemli bi sorun mudur ? yoksa bu şekilde açmaya alışmalımıyım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• güncel
  • lastingmoon, arkadaşım şimdi görüntü gelmemesinin nedenleri bir yana reset tuşu birde Power tuşu yanmış olabilir ya da daha kötüsü anakart takılan yuvanın yanmış olması açıkçası görmeden bir şey diyemem şahsen. Ayrıca bilgisayarı kuralına göre kapatmıyorum demişsniz yanlış çünkü bahsettiğiniz şekilde kapatırsanız anakartınızı yakabilirsiniz.
  • lastingmoon, arkadaşım güncel ibaresini kulanmakla neyi ima etmeye çalışıyorsunuz.
  • öncelikle teşekkür ederim şimdi kesin sorunun ne olduğunu anlayamadım dediniz galiba pc yi düzgün kapatmamak derken işte hdd ışığı full yanıyorken power ve reset tuşu işe yaramadığı için başka çarem kalmıyor eğer böyle bir durumda başka bir kapatma şekli varsa söylerseniz sevinirim güncel derken konu cevaplanmayıp aşağıya düştüğü için bende hala yanıt alamadım manasında yazdım .
  • yok mu başka fikri olan arkadaş özellikle merak ettiğim psu nun fişinin çıkarılıp tekrar takılması ile pc nin açılmasının arızanın sebebi ile bi bağlantısı olmalı
  • valla genelde hergün banada oluyor aynı sorun hemen hemen dedin gibi kasa yanıo fakat ekran gelmiyor bnde mecburen kasaını arkasında kasaya giden güc kablosun cıkartıp tekrar takıorum eski pc oldundan icim acımıyor pek daha sonra düzeliyor :) ama yanlış bilgi vermek istemem tabiki
  • arkadaşlar bir yönetici başlığı değiştirip hdd sorunu demiş . Gercekten sorun hdd de mi ? Benim yapabiliceğim birşey var mı düzelmesi için
  • yok mu yardım edicek şu problemi tam anlayan biri yok mu yafff
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.