Şimdi Ara

Hard disk tamiri yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar elimde bir adet 500 GB Hitachi HDD var ve ağzına kadar veri doluydu. Bugün ufak bir kaza sonucu yaklaşık 20 cmlik bir mesafeden yere düştü. Disk artık açılmıyor sürekli tak tak diye ses çıkarıyor(muhtemelen okuma kafası) Diskin garantisi hala devam etmekte ama garantiye yolladığımda büyük ihtimalle yenisiyle değiştirirler.

Sorunum ise şu; disk veya parası benim için önemli değil ama içindeki veriler oldukça değerli. içindekiler kurtulduktan sonra disk veya garantisi umrumda değil bu konuda bildiğiniz yardım alabileceğim bir yer biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum. mümkünse antalya-ankara veya istanbul merkezli olursa iyi olur.

• sanmıyorum.hdd ler hassas aletlerdir.10 cm den yere bıraksanız içindeki diskler kullanılmaz hale gelir.geçmiş olsun
  • belliki "kafa vuruyo" dediğimiz durumda ve buna çözüm olarak garantiye gönderip verileri unutmak yada "veri kurtarma" yapan firmalara büyük para yatırmak
  • arkadaş öncelikle geçmiş olsun. veri kurtarma işi bildiğim kadarıyla çok tuzlu. yani ortalama 200$ ile 1000$ arası değişebiliyor.
  • Verilerinin kurtarılma ihtimali elbette var. (Garantisi değil, ihtimali) Daha kötü durumdaki disklerden veri alındığını gördüm. Benimle irtibata geçersen yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.