Bildirim
Hard diskime erişemesinler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
folder lock -
Folder Lock İşini Görür.. Programı Calistir. 2 Defa sifre isteyecek kendi iyi bir sifre belirle...
SOnra Acılan MEnüden Browse'yi Tıkla -> Portable Disk Seçenegini Tıkla ->NExt -> Listeden Sürücüyü SEç ve Sonra Seçtigin Sürücünü İçine Kendini Kopyalacak ..
Simdi Seçmiş Oldugun Sürücünün İçine Gir Orda Folder Lock Klasörü GÖreceksin Gİr Programı Calistir..ve vermis oldugun sifreni gir..ve hemen ardından
LOCKER diye klasör acılacak Dataları BUraya Atıyorsun... Programı Kapattında Bu Dosya Gizleniyor... Sadece SEnin Sifrenle Acılıyor... Tavsiye Ederim...
DiskPassword Protection Programında Var Ama daha deneyemedim bunda read only gibi seylerde verebiliyormusun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 19 Aralık 2007; 13:35:54 > -
verilerini kurtaramayabilirsin sana söyliyim
sen en iyisi hdd ni yanında götür yada sağlam biryere sakla -
Folder LOCK 4ever
İşİNE YARAR Ama bence görsünler bişi olmaz -
özel hayata saygı diyo arkadaş
demek özel şeyler var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkosova -- 19 Aralık 2007; 20:46:27 > -
quote:
Orjinalden alıntı: mertkosova
özel hayata saygı diyo arkadaş
demek özel şeyler var
-
Walla benim de kendi çapımda özel bişeylerim var arkadaşlar
Yanımda götürme işi biraz zor çünkü koca harddisk (Western Digital Mybook)
öyle cebe konup götürülcek türden değil
verileri kaybetme riskini de almak istemiyorum
aceba özel dosyaları derinlerde bi yere mi saklasam
yoksa öyle önemsenicek kadar büyük bi risk değil mi
kullanan tecrübe sahibi arkadaşlar yorumlarıyla şu risk alma olayına ışık tutarlarsa çok sevinirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X