Şimdi Ara

HARD FORMAT SOFT FORMAT NEDİR NASIL YAPILIR...???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YARDIMINIZI BEKLİYORUM......HARD FORMAT SOFT FORMAT NEDİR NASIL YAPILIR...???

• Okan bey sorularınıza yetişmekte zoranıyoruz ama siz yinede sorun.

Qtek 200'de:

Soft-format:Cihazın altındaki reset deliğine kalemin ucunu sokuyoruz. İçeriği silmez. Cihazı yeniden başlatır.

Hard-format: Sol taraftaki kamera ve wireless düğmelrinin ikisini birden basılı tutarken yukarıdaki işlemi yapın. Gelecek soruya karşılık ön alttaki yeşil telefon cevaplama düğmesine basın. BU HAREKETLE CİHAZ SIFIRLANIR, HERŞEY SİLİNİR ONA GÖRE.

Pda2k'daki kombinasyonu tam olarak hatırlamıyorum ama soft-reset her zaman çok ortalarda olmayan küçük bir delikten oluyor.
    Hard-reset içinse ya yukarıdaki gibi belli tuşları basılı tutarken reset svicine basıyorsunuz veya hard-reset için ayrıca özel bir sviç oluyor ki bunu ancak toplu iğneyle falan itebilyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave_Bowman -- 10 Aralık 2006; 0:23:16 >
  • teşekküer edeerim kardeşim.kusura bakmayın cehalet örenicem...
  • 1 onun adı format değil reset
    2 hermakinanın kendine özel tuş kombinasyonu vardır
    soft reset için makinada bir delik vardır yanında ->işareti olan oraya bastırın
    hard reset genelde power + reset i içeren bir tuş kombinasyonudur
  • Arkadaşımız PDA'ya yabancı olduğu için reset değil format demiş.

Her ne kadar doğrusu reset olsa da, Qtek s200'de hard-reset'i başlattığımızda Formatting FAT gibisinden bir mesaj görülmekte. İç belleği bir USB disk gibi formatladığı için işleme Hard-Format demek çok da çam devirmek sayılmaz.
  • hayır sayılır neden dersen
    pek çok pda de çalışan format komutları var
    tutupta format yolu arayıp
    onu beceren adam sonra elinde gümüş tuğla ile beni arıyor
    bende makinayı fotoçerçevesi olarak kullanmasını tavsiye ediyorum
  • arkadaşlar bide bişey dicem bu telefobub gprs ayarlarını mms falan nasıl yapıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrb arkadaslar peki i-teq bonda nasıl hard reset atılır bı turlu bulamadım.
  • tavsiye üzerine Qtek S200'üme PDAMobiz Prophet WM5AKU3.2 v3231 yükledim... daha sonra normal romunu yüklemeye çalışırken kapandı... hâlâ açılmıyor... şarja taktığımda bile şarj olmuyor ve ışığı yanmıyor... yardım edebilirseniz sevinirim...
  • arkadaşlar hx 3.29 da gene bir sorunla dah karşılaştım uygulamalrı kaldırma seçeneği bir türlü açamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim
  • 3 yıllık hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.