Dil dosyasını sıfırdan tool ayarlayıp açıp teslim eden benim. Senin keyfin için bir de başını mı bekleyeyim? Haddini bil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 9 Nisan 2021; 3:3:36 > |
Hard to be a God Türkçe yama istek (2. sayfa)
-
-
*
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat -- 9 Nisan 2021; 21:10:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben gayet düzgün bir cevap verdim, üstelik üslubumu bozmadan saygı çerçevesinde siz diye hitap ederek cevap verdim, gelmiş cins cins konuşan sensin hiç üste çıkmaya çalışma. Çevirmenden haberim olup olmamasına gerek yok, dosyanın takibini yapıyorum zaten.
Bunun açıklamasını yapacak olan çevirmen, ben değilim. Sorularının muhatapı da o.
-
peki.
ben yanlış anlamışım. teşekkür ederim.
-
Merhabalar çocukluğumun vazgeçilmez oyununa Türkçe yama bakıyordum Sizler sağolsun uğraşıyormuşsunuz Çokta sıkmak istemem sizi fakat Tahmini ne zamana hazır olur Kusura bakmayın rahatsız ettiysem.
-
Evet halen bekliyoruz bahar geçti yazın ortasındayız devam ediyorum iptal ettim diyede bir şey denmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka gibii! Harbiden çocukluğumun oyununa yama geliyor demek. Ben de merakla beklemedeyim.
-
Baya bi zaman geçmiş de üzerinden, hâlâ çeviri devam ediyor mu? Bilgilendirir misiniz?
-
sinnerclown sitesinde yama paylaşıldı.
-
Translate çeviriymiş
-
Çıktı yani süper la translate ilede idare ederiz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X