Şimdi Ara

Hard to be a God Türkçe yama istek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010 yapımı çocukluğumun oyunu çoğu kez oynamisimdir ama ingilizcem olmadığı için malesef hiç anlamadım 😂😂 bu oyunun çevirisini yapabilir misiniz

• Oyun güzele benziyor, hak ettiği değeri görmemiş gibi. Oyunun text dosyalarına göz atmaya çalışacağım, uzunluğuna göre çevirebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmett555

Oyun güzele benziyor, hak ettiği değeri görmemiş gibi. Oyunun text dosyalarına göz atmaya çalışacağım, uzunluğuna göre çevirebilirim.

Kardeşim cevirecek oyun istersen bende çok var sana verebilirim bir proje.

• Bu oyun güzele benziyor hocam, beğendim açıkçası; zaten çok text bulunduran oyunlara girmek istemiyorum. Vakit buldukça bu oyunu çevirmeye çalışacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmett555

Bu oyun güzele benziyor hocam, beğendim açıkçası; zaten çok text bulunduran oyunlara girmek istemiyorum. Vakit buldukça bu oyunu çevirmeye çalışacağım.

Biliyorum doom'da 11bin satır çıkınca şok olmuştun. :)

• Doom'u çevirebilsek çevirecektik, ama başlı başına yeni bir tool gerekiyordu oyun için; artık çok zamanım da yok, o yüzden fazla text'e sahip oyunlara girmek istemiyorum - ayrıca tekim.

• Tabi kardeşim tek başına o kadar satır zorlayabilir.Kolay gele.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sheltered Türkçe Yama [T.O.M.]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Durum nedir şu eski ama sağlam oyunu birde Türkçe yama ile bitirmek istiyorum 3 ay geçti tamamlandı mı yama
  • sahinssahin54 S kullanıcısına yanıt

Sağ olsunlar bazı arkadaşların yardımıyla dil dosyalarına eriştim ama biraz daha zamanı var. Bu aralar pek bakamıyorum, ilkbahar gibi hazır olur herhalde.

• ahmett555 kullanıcısına yanıt

İnşallah kısa sürede biter Engine klasörünün içindeki miydi satırlar fazla mı birde

Enclave diye bir oyunda vardı bir bakar mısınız onada

• sahinssahin54 S kullanıcısına yanıt

pak dosyasıydı, tam olarak hangi klasörde olduğunu hatırlamıyorum. Yaklaşık 10-11k çeviri yükü var. Bir oyun söylemişsiniz ama zaten bu aralar bakamıyorum buralara, şu an elimdekini bir bitireyim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett555 -- 10 Ocak 2021; 16:28:47 >

Merhaba hocam ilkbahar geldi yamanın durumu nedir acaba merak ettimde

• *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat -- 9 Nisan 2021; 21:11:20 >
  • Oyun zaten çeviriliyor.

• Gerçekten eski zamanın güzel oyunudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Oyun zaten çeviriliyor.

*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat -- 9 Nisan 2021; 21:10:52 >
  • Zamanında gazeterlede kupon ile alınan oyun dvd lerinden almıştım nr güzel zamanlardı pc çoğu oyunu açamamıştı 10-11 yaşlarımda bunu oynadım anlamadan sonra en son 2018 de oynadım biraz anlayarak kıyafetlerin oyunda çok önemli olduğunu anladım asker kıyafeti giydiğinde hırsız tayfa sana dalıyordu ama hırsız kıuafetini giyince bir şey yapmıyorlardı 4-5 tane daha buna benzer kıyafetler var oyunda
  • Onu çevirene soracaksınız bana değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Onu çevirene soracaksınız bana değil.

*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat -- 9 Nisan 2021; 21:10:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.