Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok ballıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 29 Nisan 2013; 18:05:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

Çok ballıyım

Dün bana chd'siz olanı düşmüştü; yine de dex'li olunca 5m'den başlıyordu ah'da tabi alan olursa.
    Seninki iyi satılır heralde, gelecek gold hayırlı olsun.
  • beyler yeni başlıcak varmı hardcore a
  • 100 m hc gold sc gold ıle takaslıktır ılgılenen eklesın
  • az evvel /28 Apr 2013, 00:49 / harcoreyi sağ salim bitirdim hemide hiç zorlanmadan, butçer 30 saniyede uzandı yere .
    geri kalan 3 bosun kapılarına kadar hard coreyi bitiren bir abimiz götürdü .girme dedim ölürsün falan azmoya girdi ötekilere solo
    hayat%50 altına hiç düşmedi
    armor 8900
    hayat 73500
    layf per sekond 1200 küsür
    2.90 layf st bir şey
    240 kritikıl damaj
    29 kritikıl çanj

sıfırdan inferno diabloya kadar tum yolculuk boyunca sadece 3 kere direkten döndük bir kere de tam izualın kapısından girerken telefon çaldı fareyi elimden fırlattım :)

şu an şu fittle farmlıyorum ara sıra

http://eu.battle.net/d3/en/profile/desTuR-2826/hero/12956102

• Oyunu dün akşam normal modda Act 4 bosları hariç MP10 ile bitirdim ama Barbar hala level 35. Şimdi Nighmare olarak devam ediyorum ama ölünce devam etmiyor karakter tam olarak ölüp gidiyor diye MP3 te başladım bir deneyip daha yeni MP10 a alabildim.
    Sormak istediğim öldümü karakter tamamen gidiyor onca oyun boşamı gidiyor?
    Barbar ile normal modu 35 levelde bitirmek normalmi?
    MP için bir tavsiyeniz var mı? (normal modda kolaydı sık sık ölmeyecek şekilde ayarlanıyordu ama bu modda öldümü gidersek kötü)

Not: Oyunu normal mod ile başladım ve level 35 te görevler bitti. Tekrar Nightmarede başladıgımda karakter otomatik olarak hardcore karaktere geçiyorsa diye sordum bunları. Çünkü karakter ekranında normal karakterden hardcore karaktere dönüşüm seçeneği yok.
    Bu karakter devamlı ülüp ülüp dirilecek ama sadece zorluk seviyesi arttıysa bu sorulara gerek bile kalmadı.
    HC için sıfırdan bir karakter açarız o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostAssassin -- 1 Mayıs 2013; 10:34:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LostAssassin

Oyunu dün akşam normal modda Act 4 bosları hariç MP10 ile bitirdim ama Barbar hala level 35. Şimdi Nighmare olarak devam ediyorum ama ölünce devam etmiyor karakter tam olarak ölüp gidiyor diye MP3 te başladım bir deneyip daha yeni MP10 a alabildim.
    Sormak istediğim öldümü karakter tamamen gidiyor onca oyun boşamı gidiyor?
    Barbar ile normal modu 35 levelde bitirmek normalmi?
    MP için bir tavsiyeniz var mı? (normal modda kolaydı sık sık ölmeyecek şekilde ayarlanıyordu ama bu modda öldümü gidersek kötü)

Not: Oyunu normal mod ile başladım ve level 35 te görevler bitti. Tekrar Nightmarede başladıgımda karakter otomatik olarak hardcore karaktere geçiyorsa diye sordum bunları. Çünkü karakter ekranında normal karakterden hardcore karaktere dönüşüm seçeneği yok.
    Bu karakter devamlı ülüp ülüp dirilecek ama sadece zorluk seviyesi arttıysa bu sorulara gerek bile kalmadı.
    HC için sıfırdan bir karakter açarız o zaman.

Soft karakteri hardcore'a çekmenin imkanı yok. Hardcore'da 1 kez ölünce her şey gidiyor.
    Hardcore'da normal zorluk haricinde bir yerden sonra MP10 devam edilmesi pek mümkün değil, ya da aşırı ve gereksiz risk diyebilirim.
    Seri 60 olmak istiyorsan hardcore'da 60 olmuş arkadaşlardan destek isteyebilirsin, onlar keser sen hızla level alırsın. Kendin 60'a kadar gitmek istersen hardcore'un o kadar kolay olmadığını göreceksin, ya da daha fazla zaman ve dikkat istediğini anlarsın diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 1 Mayıs 2013; 12:13:27 >

• 250m SC---> 62m HC gold takaslıcak varsa eklesin Ankafly#2345
  • 173k HP 11k armor karşısında 26k dps barbar gördüm 100 paragon'du yah mp2'de party'deyken, ben bir şey demiyorum.
    Bu kadar da olmaz, yazık artık ölmemeyi abartmak mı, yoksa hiç risk almamak mı, yoksa saçmalamak mı bilemedim.

Edit:
    Rastgele MP2-3 azmodan run-party'lerden tanıştığım 2 Polonya'lı arkadaşımla yaptığım ilk MP4 uber çerez gibiydi neredeyse. 1 organ düştü şans devamı gelmedi, ama durumu görmem için çok güzel fırsattı. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum tekrardan her ne kadar göremeyecek ve anlamayacak olsalar bile.
    Devamı umarım gelecek, yeter ki bağlantı kopmasın, yeter ki pc sapıtmasın, yeter ki unstable anomaly olmasın, diyorum yeniden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 2 Mayıs 2013; 19:41:52 >

• Merhabalar...

Burda böyle bir topic olduğunu yeni keşfettim ve bende DH'ımla aranızda olduğumu belirteyim dedim :) Gearı oturdu sayılır ancak tavsiyelere açığım şimdiden teşekkürler

Btag:Trickery#2628

**** HARDCORE Oyuncular Klübü****

• quote:

Orijinalden alıntı: R0xy

Merhabalar...

Burda böyle bir topic olduğunu yeni keşfettim ve bende DH'ımla aranızda olduğumu belirteyim dedim :) Gearı oturdu sayılır ancak tavsiyelere açığım şimdiden teşekkürler

Çok güzel olmuş, eksik biraz AR demek lazım ama HP 80k, lps 1,2k iken pek bir şey ifade etmeyecek, chd ve cc güzel durumda. İyi şanslar diyorum.
    Kendi DH'ımda calamity ile yüksek cc üzerinden gittim, ama armor şu an oturmadı, keza daha onla oynar mıyım, umarım oynamam. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 2 Mayıs 2013; 3:46:51 >
  • quote:

Merhabalar...

Adam gayet saglam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şşşş konu aşağılara gitmesin.
    Makinesi olan ve uber yapmak isteyen yazarsa güzel olur. Artık ben de makine yapabiliyorum, 2 tane yaptım ve onları bana ilk uber'lerimi yaptıran Polonya'lı arkadaşlara açtım tabi ki karşılık olarak... Az önce üst üste 2 tane MP5 girdik, çok rahat her şey, perma freeze'de tuttuğum için risk yok bile diyebilirim. Şu ara act1 key düşürdükçe makine olacak gibi bende. (edit: 1 tane oldu bile. ah şu kulle atsın yüzük de olacak ama olacak sabırla...)
    Özetle, makinesi olan varsa haber etsin. Party durumuna göre karar verip 4 ya da 5 gireriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 5 Mayıs 2013; 1:17:21 >
  • selam arkadaşlar; hc-sc gold takası yapmak isteyen olursa bilgi verebilir mi acaba? Sanırım barbar'ı başka türlü adam edemeyeceğim

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Merhabalar...

Harika bir karakter olmuş.

• Bir kez daha ölümden döndüm. Mp2 party'de molten elite patlarken ve az canı kalan 1 tane kalmışken PC çakıldı. Üzerine değerli şeyler koydukça bağlantı kopmasıyla her şey gidince üzüntü ne kadar fazla olur diye düşündüm. Daha çok gold bulmadıkça bir şekilde, üzerine daha fazla değeri olan yatırım yapmayı düşünmüyorum. MP5 uber yapıyor, daha ne olsun. Bundan sonrası hep ekstra olacak ama giderse elde olanın gitmesi fena koyacak. İşte o zaman oyunu bırakmanın vakti gelmiş olacak, keza yakın zamanda zorunlu olarak bırakma ihtimalim var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 5 Mayıs 2013; 4:23:04 >
  • Dışarıya çıkarmaya korkuyorum valla hakkıyla ölse neyse nede dc den pcden yatıyorlar hep

http://eu.battle.net/d3/en/profile/dark-2771/hero/25415907
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

Dışarıya çıkarmaya korkuyorum valla hakkıyla ölse neyse nede dc den pcden yatıyorlar hep

O değil de hardcore'a geldim, burada da CM wiz. furyası başladı. Acaba bende mi bir şey var, anlamadım bu işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 6 Mayıs 2013; 9:52:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

Dışarıya çıkarmaya korkuyorum valla hakkıyla ölse neyse nede dc den pcden yatıyorlar hep

Zaten oyuna zor tutunuyorum bir de onca uğraştan sonra char ölürse oyundan tiksinirim herhalde.O yüzden hc char yatıyor kenarda.
  • Olamaz hardcore'da gördüğüm güzel cm wiz'lerden biri bizlere ömür. =(
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Grimmling-2602/hero/23181658
    Ya bağlantıdan ya da yüksek MP denemekten gitmiştir sanırım. Sonum böyle olacak, şimdiden üzülüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 6 Mayıs 2013; 16:46:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.