Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  **** HARDCORE Oyuncular Klübü****

Eh be biraz daha şans yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

Eh be biraz daha şans yahu...

En azından 90 vita olaydı ah aahh, olmadı mı olmuyor. Olduğu zaman ise çok fena olabiliyor.
    Ben de sanırım en balık drop'umu çömez zamanlarda aldım, üzerine daha gelmez heralde. Lacuni 6cc 9ias 77dex,sc böyle lacuni düşürmedim ben. Sayesinde düşünmeden riske attığım satıştan gelen 150m gold ile cm wiz'cim karşınızda ayakta. Umarım yakın zamanda uberler ile hepimize yararlı olucak. Yeter ki aksilik olmasın, unstable anomaly olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

1 hafta kadar oyunda olmayacağım, merak eden olursa diye yazıyorum. Şehir dışında iş icabı olacağım hotel wireless'ına gelmez hc, dönüşüm fena olabilir oww, proje gelirse falan bilemiyorum. =P
    DH zaten act3 akıyor, leg felan düşürüyor, daha ne olsun hc bu. Uber diyenleri duyar gibi oluyorum, projeyi bekleyin, o zaman burun kıvıranlar bile...

Yapacağım, MP4 ilk elite'te yatsam bile deneyip yatacağım, ama olur ya MP6 yapabilen bir şeyim olursa, büyük düşünmek güzeldir...

Projeden kesit:
    ias cc int AR vita LoH
    + kafa 4 90 90 437 stormcrow
    + bot 7 83 77 0 nata
    + Eldiven 8 7,5 157 61 0
    ............
    - kemer 40 80 vita max'lanmalı + AR
    - amulet 7 7 vita max'lanmalı vita craft olabilir
    49,7 41,5 917 402 987 1198

şu halde aps 2,5150 33 ticks
    aps 2,7378 36 ticks

Edit: Şu an iyi mi yaptım, kötü mü bilmiyorum ama 4,5m daha bastım ve amu.'yü de hazır ettim, cc ve ias olarak hesabın üzerinde ama vita 156, artık haftaya bakmak lazım eksik 2-3 parça üzerinden... =S Bu proje böyle karmaşıktır, sc'da yapmayan bilmez, anlayamaz. O tarafta da bana oyunu DH öğretmişti, bu tarafta da böyle oldu, kader-cilve derler.

Google çevirimi kullandın ?

Excel saolsun, üstüne wiz. bilgimi ve sc'daki cm wiz tecrübemi kullandım.
    Sen de 1 sınıfta karar kıl artık hc'da, gel akarız. Girdiğim random party'ler elimden öpecek neredeyse. =P

• Günaydınlar
    Sc de gold lazım,10m kadar hc den gold verip SC den 40m alabilirmiyim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

Günaydınlar
    Sc de gold lazım,10m kadar hc den gold verip SC den 40m alabilirmiyim acaba

1 e 3 degilmi hacı bunun usulu :D eger 10m hc golduna 30msc goldu ıstıyorsan veriyim banada hc goldu lazım.
  • d3 sitesinden hardcore trade forumundan bakarsanız güncel oranları öğrenirsiniz bu aralar 1 e 4 diye biliyorum.
  • dogrudur kardes 1 e 4 tur ben oncekı mesajlarda okumustumda sureklı boyle oldugunu dusundugum ıcın 1 e 3 dıye yazdım degisebiliyomus demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

dogrudur kardes 1 e 4 tur ben oncekı mesajlarda okumustumda sureklı boyle oldugunu dusundugum ıcın 1 e 3 dıye yazdım degisebiliyomus demekki

ümit 5m--><--20m takas yapalim bak fiyat öyleymiş zaten
  • quote:

quote:

dogrudur kardes 1 e 4 tur ben oncekı mesajlarda okumustumda sureklı boyle oldugunu dusundugum ıcın 1 e 3 dıye yazdım degisebiliyomus demekki

tamam fahri olur. sen istemisin su anda.
  • quote:

quote:

quote:

tamam fahri olur. sen istemisin su anda.

evet çalışıyorum akşam hallederiz

• Selamlar herkese..

Kulle görevi için bir barbarin sahip olmasi gereken statlar nelerdir arkadaşlar?

Birde infernoda rahat ilerlemek için ortalama gerekli statları yazarsanız sevinirim,gidipte dönmemek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

Selamlar herkese..

Kulle görevi için bir barbarin sahip olmasi gereken statlar nelerdir arkadaşlar?

Birde infernoda rahat ilerlemek için ortalama gerekli statları yazarsanız sevinirim,gidipte dönmemek var.

Inferno MP 0-1 dan bahsediyorsan. 500-550 ALL resist. +armorsuz setler. 60k+ HP ve 20k+ DMG ile barbarla rahat ilerlersin gerekli skilleri kullanırsan... Ben bu şekilde monkla çok rahattım. Barbarında rahat olacağına eminim ki ben shield takmıyorum sen tak. Silahını LoH al... LS alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 24 Nisan 2013; 20:50:05 >
  • Merhaba arkadaşlar. Bende bir wizard kastım arkadaşımla beraber. Gearını dizdim sayılır. Eksiklerini filan söylerseniz sevinirim.Bir tane de monk kasmıştım baya gear dizmiştim fakat disconnectte öldü.
    Battle Tagımda Quaxis#2823
     **** HARDCORE Oyuncular Klübü****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruncic3k -- 25 Nisan 2013; 11:45:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haruncic3k

Merhaba arkadaşlar. Bende bir wizard kastım arkadaşımla beraber. Gearını dizdim sayılır. Eksiklerini filan söylerseniz sevinirim.Bir tane de monk kasmıştım baya gear dizmiştim fakat disconnectte öldü.

Vaaay sen de mi cm wiz yaptın. Hayırlı olsun diyerek eksikleri söyleyeyim:
    Öncelikle aps düşük, 2,0'dan 2,5'e çıkarman daha uzun süre freeze tutman demektir. WW tick şu an sende 26, 2,5aps ile 33e gelir ve hissedilir fark yaratır.
    LoH eksik. Bunu LS ile gidermeye çalışıyorsun ama DPS düşük olunca ne kadar verimli olur bilemiyorum. Lps 500 civarı bu da kurtarır tabi.
    En azından 3-4 cc daha koyarsan yine freeze süresini uzatırsın. Stormcrow'u soketli yerine, cc'li tercih edebilirsin, cc için ben böyle tercih ettim.
    Pasifte blur kullanman da bence gereksiz çünkü dondukları için vurabilen olmuyor; onun yerine evocation koyarsan cooldown'ları düşüreceği için freeze süresine direkt etki edersin.

Bu arada scoundrel olmadan cc için 3-4 koyman bence ilk gereklilik hız ile birlikte.
    Ayrıca cm olarak party harici oynamamanı öneririm, olası bağlantı kopmasında party elemanlarının kurtarma ihtimali oluyor. Tabi ki şans önemli, elite'in içindeyken koparsa bağlantı yapacak bir şey yok, önce unstable anomaly sonrasında kader devreye girer.

Haydi hardcore konusunu da cm wiz'e çevirelim. =P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 25 Nisan 2013; 11:40:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haruncic3k

Merhaba arkadaşlar. Bende bir wizard kastım arkadaşımla beraber. Gearını dizdim sayılır. Eksiklerini filan söylerseniz sevinirim.Bir tane de monk kasmıştım baya gear dizmiştim fakat disconnectte öldü.
     **** HARDCORE Oyuncular Klübü****

quote:

fakat disconnectte öldü.

• hardcore çok istiyorum ama uydunet ve desktopa taktığım airties wi-fi reciever bana anca helva yedirir... :(
  • 100 m hc gold 600m sc gold karşılığında verilir.
  • World deki en iyi EHP li Vita=>Dext craftı çıktı
    http://i40.tinypic.com/21eyoud.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

World deki en iyi EHP li Vita=>Dext craftı çıktı
    http://i40.tinypic.com/21eyoud.jpg

%12 Life ile çok başarlı çıkmış, güle güle kullan.

Benim üzerimdeki ise str+armor olarak hayvani durumda, int'li çıkaramadığım için barbar item'i kullanıyorum, napalım EHP bu.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.