Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SC gold karşılığı HC gold takas yapan var mı acaba ? 1-2m paraya ihtiyacım var borç olarak ta alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azai -- 14 Nisan 2013; 20:25:41 >
  • 27 levelda öldüm la patlayan yeşiller yüzünden. İçim sızladı arkadaş. 60 olanları düşünemiyorum valla :/
  • Karakterin adı busefertamam olunca bu da mi olmadı diye soruyor insan kendine,Geçmiş olsun diyorum tekrar monkla yola devam

Şunuda eklemeden olmaz artık bu karakter ölmez dediğiniz anda o aşırıgüvenden kaynaklı ölüyorsunuz mp0 çok kolay yapiyorum derken mp1-2 deniyorsunuz 2-3 tehlikeli pack bir anda belirip yatirabilior her zaman temkinli olmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3monHunter -- 14 Nisan 2013; 21:49:57 >
  • gecmis olsun..
    Bende 4-5 karakter yatırdım, ama çok daha az level larda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

Hiç bir zaman ölmeyecem diye bir olay yok işte kanıtı

Dostlar saolsun

ölmemek üzere tasarlanmış bir char değil bence. ben yatarsam harbiden ölmeyecem diye birşeyin olmadığına inanacam.

http://www.diabloprogress.com/hero/zeus-2198/ezme/26364409

• quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

quote:

Dostlar saolsun

ölmemek üzere tasarlanmış bir char değil bence. ben yatarsam harbiden ölmeyecem diye birşeyin olmadığına inanacam.

Vita ve hp'de avrupa hc 1.si, ehp'd3 3.; hacıyatmaz denen bu olmalı. MF'ler de sosları.

Geçmiş olsun bu arada dark.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 15 Nisan 2013; 11:59:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

quote:

Dostlar saolsun

zeus reyis o char artık para sayma makinesi olmuş..her gün legler artı güzel rare ler ile 1 ay içinde 2b-3b gibi bir golda çok rahat ulaşacağını tahmin ediyorum

• Fahri gecmis olsun haci. Bu arada kaan dun beni cagirdiginda uberdeydim normalde ucarak gelirdim. Eger bu aksam girerseniz gelirim haci .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar darısı sizin başınıza Oyun nihayetinde yenisini yaparız olur biter ama hellfire ring zor gelir tabi aynısından
  •  **** HARDCORE Oyuncular Klübü****

Bu item ne kadar eder yeni düşürdün 500m'e koydum da o kadara gideceğini sanmıyorum kaç paraya koyayım auction house'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

Fahri gecmis olsun haci. Bu arada kaan dun beni cagirdiginda uberdeydim normalde ucarak gelirdim. Eger bu aksam girerseniz gelirim haci .

Uyuşmadı süremiz. Bi 10 level aldık darka 15-25 oldu... önümüzdeki maçlara bakacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

Fahri gecmis olsun haci. Bu arada kaan dun beni cagirdiginda uberdeydim normalde ucarak gelirdim. Eger bu aksam girerseniz gelirim haci .

Uyuşmadı süremiz. Bi 10 level aldık darka 15-25 oldu... önümüzdeki maçlara bakacaz.

Tamamdir haci.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ricam olacaktı..

Hell Act 1'deyim anlık olarak. 59 levelim ve kasmaktayım. Bütün act'leri tekrar bitirmek işkence geliyor. Rica etsem birisi hell seviyede sadece son bossları öldürerek infernoya derhal geçmeme yardımcı olabilir mi?

ErkanT#2627
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Bir ricam olacaktı..

Hell Act 1'deyim anlık olarak. 59 levelim ve kasmaktayım. Bütün act'leri tekrar bitirmek işkence geliyor. Rica etsem birisi hell seviyede sadece son bossları öldürerek infernoya derhal geçmeme yardımcı olabilir mi?

ErkanT#2627

Anında ölürsün. Şöyle bir sıkıntı var zorluk seviyeleri arasında zıplamak ulaşılan seviyeye adapte olmamaya yol açıyor ve ilk girdiğin yerde tek yeme olasılığı ortaya çıkıyor. İnferno seviyesi sc gibi değil çünki ölüm = delete demek... Maça gidecem gelirdimde :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Bir ricam olacaktı..

ErkanT#2627

Infernoya geçebilmen için 60 lvl olman gerekiyor.
  • Gerek kalmadı, geçtim ben oynayarak.
  • Az önce HC de 3. charımıda 60 ladım nur topu gibi bir barbarım oldu :D
    Monk
    WD
    Barbar.

Şimdi Dh ya başladım Şu zamana kadar en çok barbar uğraştırdı kasarken , en hızlısı wd ve monk ama tercih yapamadım sanırım Wd daha zor ölüyor bü ton peti var.
  • Hızlı farm atan arkadaşlar ekleyebilir.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Erbay-2636/hero/26419210
  • quote:

Orijinalden alıntı: korn454545

**** HARDCORE Oyuncular Klübü****

Bu item ne kadar eder yeni düşürdün 500m'e koydum da o kadara gideceğini sanmıyorum kaç paraya koyayım auction house'a

150m ' ye satıyorum ilgilenen varsa

• 100m hc gold satılıktır ılgılenenler eklesın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.