Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SC - HC gold takaslayanlar eklesin Ankafly#2345
  • 4-5 paragon leveldir legendary düsmüyordu dün ayni oyunda 3 tane düstü sky splitter echoing fury bi de 61 level amulet roller kötü cikti sky splitter 5m etti echoyuda wizarda verdim
  • Şimdide WD kasıyorum , monk duruyor 60 level wd şimdiden 40 level oldu; sermaye olunca daha çabuk level alıyor insan...
  • Biraz önce immortal bot düştü ilk işe yarayan set item oldu. şimdi birde kemerini aldımmı fazladan 60 res i de alırız devam ederiz yolumuza

http://eu.battle.net/d3/en/profile/xantytr-2962/hero/26446671
  • 2. uber denememizde 3/2 atti 1 yüzük yaptim ama cikan yüzük yine hüsran yaratti.
  • yine disconnect , yine dead yenilerine bakacaz :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

yine disconnect , yine dead yenilerine bakacaz :S

ne çektin be ümit :D
  • Ben de aylar sonra (herhalde 4-5 ay oldu) Diablo'ya girip ilk defa Barbar açtım ve Hardcore açtım. Başka türlü zevk alacağımız yok oyundan. Path of Ezile + HC Diablo devam ediyorum şimdilik. Girdim 12 levela kadar çıkmadım zaten. Ekleyebilirsiniz. Şu an rahat tabii pata küte girişiyorum :) Dante#2390
  • Bende level 31 oldum. Biraz yavaş sakin ilerliyorum ama şimdilik çok keyifli gidiyor. Ölüm korkusu ile kalabalık arasından kaçmak falan inanılmaz heyecanlı oluyor :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/DarkEternal-2641/hero/26497395
  • ilk set itemimi düşürdüm sonunda hc de devamı gelir inş.
  • İlk set'im act3'te IK kemer oldu. 100 str 80ar 86 int 3 ls ama 600k falan ediyor satılırsa, devamı gelsin madem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

yine disconnect , yine dead yenilerine bakacaz :S

ne çektin be ümit :D

Hic sorma haci hakkiyla olen bi wizard var. Dc olup olunce zoruna gidiyor insanin . bi daha ww buildi kullanmayacagim hc da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sabah bende dc yedim ama ölmedim.Ben biraz şanslı idi public oyundaydım ve mavi pack vardı tekini öldürmüştük 2 tane yaratık vardı demekki onlarıda bizim elemanlar kesmiş.Yatmadıgı için sevindim açıkcası
  • dün uberler mp5'de 3/3 organ atinca o sansla birlikte güzel bir hellfire ring yaptım 173 str 75 vita 37 arcane resist 59 ar %22 chd
  • D2 yi yıllarca Hardcore oynadım. Ama gel gör ki bu oyunda internet işin içinde olduğu için Türkiye şartlarında nasıl olur bilmiyorum.Ayrıca bir tek internet değil yanında elektrik gitmesi sorunu da var. Yarın Hardcore da bir Monk veya Barb açayım diyorum... Acaba Hardcore da tecrübesi olan arkadaşlar hatırlıyorlarsa kaç defa DC yediklerini söyleyebilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

D2 yi yıllarca Hardcore oynadım. Ama gel gör ki bu oyunda internet işin içinde olduğu için Türkiye şartlarında nasıl olur bilmiyorum.Ayrıca bir tek internet değil yanında elektrik gitmesi sorunu da var. Yarın Hardcore da bir Monk veya Barb açayım diyorum... Acaba Hardcore da tecrübesi olan arkadaşlar hatırlıyorlarsa kaç defa DC yediklerini söyleyebilirler mi?

2 defa DC yedim.

ikisindede sıkıntı olmadı.tabiki bu WD oynadıgım için.DC yedikten sonra 10 saniye sonra oyundan atıyo sistem karakteri.10 sanıye boyunca yanındakı 3 tane köpek ve gargantuan senı koruyor.
  • mp0 ve wd oynarsan life reg,vita, allrese yönelik itemler takarsan bi sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. ayrıca spirit vessel pasifi sayesinde biz dcyken canımızı bitirse bile spirit forma girip otomatikman %15max hp recovery sağlar buda birkaç saniye kazandırır, jungle pasifiyle %15 az damage yersin, zombidog kullanıyosan lifelink runesiyle ek olarak %10 az damage yersin. yinede act2 de zolkunkulleye girmeden girilen yerde bi molten yaratık var orda dc olursan ölürsün yada act 3 de keep2 de özellikle bazen 8 10 fallenmanyak koşarak sana doğru geliyor o anda dc yersen gene ölürsün yapacak bişey yok oralarda oynarsan bukadar özelliği olan wd bile dayanmaz^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 11 Nisan 2013; 19:58:06 >
  • WD aklımda olmayan bir class sırf HC oynyacam diye de WD oynamam sanırım. Ama DC den falan yatarsa karakterim kafayı yerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

D2 yi yıllarca Hardcore oynadım. Ama gel gör ki bu oyunda internet işin içinde olduğu için Türkiye şartlarında nasıl olur bilmiyorum.Ayrıca bir tek internet değil yanında elektrik gitmesi sorunu da var. Yarın Hardcore da bir Monk veya Barb açayım diyorum... Acaba Hardcore da tecrübesi olan arkadaşlar hatırlıyorlarsa kaç defa DC yediklerini söyleyebilirler mi?

mp0 hatta mp1de dc olsan bile hayatta kalabiliyorsan ayrica sık sık dc olmuyorsun 20'nin üzerinde dc olmusumdur ya da oyundan atmistir 1 tanesinde yattim ondada mp yüksekdi ve kötü yakalanmistim.Sunu rahatlikla söyliyim hardcoredaki yüksek levelli karakterlerin cogu disconnect olunca yatiyor

• 2 dc dead ( ww den dolayi) barbar , 1 barbar elwktrik kesilmesi , wizard hakkiyla oldu wizard da pl yoktu 60 ti , barbarlar hatirladigim kadariyla 9 , 18 , 22 pl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.