Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazasız mp5 uber kestik bize cikan 3/0 dps battle rage'le 100k gördü güzel oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3monHunter -- 3 Nisan 2013; 23:29:32 >
  • valla iyi cesaret ediyorsunuz inş. sakata gelmezsiniz
  • hc de über kesmek bence gereksiz heyecan

Onun yerine esans toplamak daha mantıklı gibime geliyor.
  • Dün sc karakterle xp kasarken birden tüm oyun dondu sadece benim monk hareket ediyordu.Modeme baktığımda tüm Işıklar sönmüştü.Bu ttnete güvenipte hc Oynamak büyük cesaret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • topla topla nereye kadar onuda 200 tane oldu bıraktım toplamayı son 10 bracers çöp çıkınca giden para içime oturdu diyebilirim.
  • Dün gece geç saatte kimse yoktu macera aradım biraz.Uzun ugraşlar sonucunda yaptıgım 60lvl monk yine yalan oluyordu.Elimde Dexli scorn vardı tempest rush skilini bi kullanayım dedim öldüm death near skili sayesinde geri geldi hemen cıktım dedim kalsın iyi heyecen oldu ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

Dün gece geç saatte kimse yoktu macera aradım biraz.Uzun ugraşlar sonucunda yaptıgım 60lvl monk yine yalan oluyordu.Elimde Dexli scorn vardı tempest rush skilini bi kullanayım dedim öldüm death near skili sayesinde geri geldi hemen cıktım dedim kalsın iyi heyecen oldu ama.

hahahahahahahahahah kedi gibi ama can sayısı 2 :D tempesh için mp 0 da 120k damage 600 ress 4k armorun olacak yoksa hiç çıkma sokaklara yatarsın. Birde seven side almak lazım ancak onu alıncada bir skil gidiyor. Seven side skorn ile 100k + damage varsa tek vuruyor eliteler o nedenle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

quote:

Dün gece geç saatte kimse yoktu macera aradım biraz.Uzun ugraşlar sonucunda yaptıgım 60lvl monk yine yalan oluyordu.Elimde Dexli scorn vardı tempest rush skilini bi kullanayım dedim öldüm death near skili sayesinde geri geldi hemen cıktım dedim kalsın iyi heyecen oldu ama.

hahahahahahahahahah kedi gibi ama can sayısı 2 :D tempesh için mp 0 da 120k damage 600 ress 4k armorun olacak yoksa hiç çıkma sokaklara yatarsın. Birde seven side almak lazım ancak onu alıncada bir skil gidiyor. Seven side skorn ile 100k + damage varsa tek vuruyor eliteler o nedenle...

valla yattımda kalktım yalan oluyordu zavallım skilleri kafama göre düzenledim bir tanesine dedim 100 spirint olsun diere death near
    son pasifte karar veremedim all resmi olsun defansmı olsun dedim defans olsun all res kuş oldu tabi öyle olunca.Mantrayıda sprint dolduran pembe mantrayı aldım skornda elimde 80k dmg oldu haydi bakalım dedim düştüm yollara 2 tane eliteyi çana vurarak hızlıca öldürdüm sonra birbirini buflayan şişkolar geldi alttanda ocak yakıyorlardı hp ye baktım su gibi iniyor geri çekildim bidaha daldım nasılsa alırım dedimbi baktım monitör kırmızıya bulandı 1234 ne varsa bastım 1k hp falan kaldı hemen geri kaçtım bi uff çektim geriyi temizledimdi hemen towna teleport dedim skornda tempestte kenarda kalsın almayım aldıracaklar yoksa bana 1m2 toprak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

quote:

valla yattımda kalktım yalan oluyordu zavallım skilleri kafama göre düzenledim bir tanesine dedim 100 spirint olsun diere death near
    son pasifte karar veremedim all resmi olsun defansmı olsun dedim defans olsun all res kuş oldu tabi öyle olunca.Mantrayıda sprint dolduran pembe mantrayı aldım skornda elimde 80k dmg oldu haydi bakalım dedim düştüm yollara 2 tane eliteyi çana vurarak hızlıca öldürdüm sonra birbirini buflayan şişkolar geldi alttanda ocak yakıyorlardı hp ye baktım su gibi iniyor geri çekildim bidaha daldım nasılsa alırım dedimbi baktım monitör kırmızıya bulandı 1234 ne varsa bastım 1k hp falan kaldı hemen geri kaçtım bi uff çektim geriyi temizledimdi hemen towna teleport dedim skornda tempestte kenarda kalsın almayım aldıracaklar yoksa bana 1m2 toprak

Geçmiş olsun :D
    çan Sc de çok işe yarıyor ls li skornun var ve tr kullanıyorsan fakat Reflect elitelerde dönüş çok sert oluyor sc de bunu insan tolere edebiliyor fakat hc de sakat bi durum. Seven side strike ise hem seni kontrol eden skillerden koruyor (freezde basarsan yemezsin) hemde mp 0 seviyesinde 100+k damage ile elitelere TEK vuruyorsun.reflect etkisi yok en güzel yanıda bu. fakat mp 2 dahil sonrası için çan kadar kullanışlı değil sc de sanırım hc dede aynıdır. Damagesi yetmiyor. 150-250k dps ile bosslara vurduğunda cano 5 te 1 bile düşürmüyor...

• 200m yatırdığım 60(7) demon hunterım sizlere ömür. siz siz olun alkollün etkisiyle gaza gelmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: altrajuh

200m yatırdığım 60(7) demon hunterım sizlere ömür. siz siz olun alkollün etkisiyle gaza gelmeyin

Geçmiş olsun, çok harcama yapmışsın.
    LS ve gloom'dan vazgeçmeyeceğim demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

200m yatırdığım 60(7) demon hunterım sizlere ömür. siz siz olun alkollün etkisiyle gaza gelmeyin

Geçmiş olsun, çok harcama yapmışsın.
    LS ve gloom'dan vazgeçmeyeceğim demektir.

sorma hocam zombidog gearımı bozup hc a cevirdim goldun büyük bölümünü.daha öğlen dizmiştim zaten mempo kafalık,natalya bot(cd li ucuza kapatmıştım)- natalya yüzük,1260 küsür dps manti....daha oynamaya doyamamıştım yani yeni itemlerimle .sitede bile gözükmüyor yeni gear update olmamış.zaten çok kırılgan bi karakter dh,dikkati dağıtmadan oynamak lazım.bize anca wd patlar . bildiğinden şaşmıcaksın onu anladım şu an

EDIT: Update olmuş bu arada sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altrajuh -- 4 Nisan 2013; 21:13:11 >

• quote:

Geçmiş olsun
  • mp kaçta gitti o char
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

quote:

Geçmiş olsun

eyvallah hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

mp kaçta gitti o char

mp2 de yattım. aslında ölmezdim de elemanın biri özel mesaj attı ona cevap yazmaya çalısırken elit çekti ,chat ten çıkamadım alkolde vardı biraz ,ne olduğunu anlamadan yatmışım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

mp kaçta gitti o char

mp2 de yattım. aslında ölmezdim de elemanın biri özel mesaj attı ona cevap yazmaya çalısırken elit çekti ,chat ten çıkamadım alkolde vardı biraz ,ne olduğunu anlamadan yatmışım

Alkolle oynamak için 400k dps archon yaptım sc'de, sol el boşta zaten. =) HC'da alkol olursa MP1 bile yapmam.

• Merhaba arkadaşlar,

sc'den bunaldığım için hc'ye başlayanlardanım.Şuan 26 levelim ve ağır ilerliyorum.(Düşmeyen itemlerden dolayı yavaş gitmek zorunda kalıyorum)

Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.(Emanet olarak alacağım itemi geri iade etmek şartıyla)

Not:Sc'de gold verip hc'den goldta alabilirim.

Eklemeniz veya ekle demeniz yeterli.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

https://eu.battle.net/d3/en/profile/AwpElite-2360/hero/18736595

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 5 Nisan 2013; 12:57:11 >

• Merhaba;

HC oynamayı bıraktığım için satılık str ve int itemler mevcuttur.

İtemler sc gold ile takas edilebilir.

erbay#2636
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.