Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dc den ölmemek için sansınızı artırmak istiyorsanız tek takılmayın.Arkadaş grubunuzla yada puplic oyunlara girin genelde mp0-1-2-3 e kadar azmodan görevinde oyun oluyor
  • Benide bir ölüm korkusu sarmaya başladı, level arttıkça korku daha da artıyor. İlk hc karakterim olduğu için ölürse ne yaparım bilemiyorum, o kadar emek boşa gidecek. Dün mesela bir takılma oldu neredeyse ölüyordum, son anda yırttım :) stresli olmaya başladı iyice :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Benide bir ölüm korkusu sarmaya başladı, level arttıkça korku daha da artıyor. İlk hc karakterim olduğu için ölürse ne yaparım bilemiyorum, o kadar emek boşa gidecek. Dün mesela bir takılma oldu neredeyse ölüyordum, son anda yırttım :) stresli olmaya başladı iyice :)

47 paragon yatırdık bisi olmuyor hele bi 60 ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Benide bir ölüm korkusu sarmaya başladı, level arttıkça korku daha da artıyor. İlk hc karakterim olduğu için ölürse ne yaparım bilemiyorum, o kadar emek boşa gidecek. Dün mesela bir takılma oldu neredeyse ölüyordum, son anda yırttım :) stresli olmaya başladı iyice :)

47 paragon yatırdık bisi olmuyor hele bi 60 ol

İlk karakterim olduğundan ve çalıştığım için çok fazla vaktim olmadığından stresli oluyor.
  • İlk lacuni geldi. 6cc 9ias 77dex omfg.
    Aynı run 3fecta 70str yüzük. Party beni kovacaktı, azmo sonrası zor kaçtım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

Dc den ölmemek için sansınızı artırmak istiyorsanız tek takılmayın.Arkadaş grubunuzla yada puplic oyunlara girin genelde mp0-1-2-3 e kadar azmodan görevinde oyun oluyor

Çokta keyifli oluyor, biraz sadistçe olacak ama ölenler, kıl payı kurtulanlar, biri kaçmaya başladığında koyun psikolejisiyle herkesin kaçışması bacakların totolara vurması henüz 43 lvl' im ama public oynarken gülmekten karnıma ağrılar giriyor işin ciddiyetine giremedim henüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Azai

quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

Dc den ölmemek için sansınızı artırmak istiyorsanız tek takılmayın.Arkadaş grubunuzla yada puplic oyunlara girin genelde mp0-1-2-3 e kadar azmodan görevinde oyun oluyor

Çokta keyifli oluyor, biraz sadistçe olacak ama ölenler, kıl payı kurtulanlar, biri kaçmaya başladığında koyun psikolejisiyle herkesin kaçışması bacakların totolara vurması henüz 43 lvl' im ama public oynarken gülmekten karnıma ağrılar giriyor işin ciddiyetine giremedim henüz

Fiber bağlantıya geçince bende açacağım bir Hardcore Monk bakalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

İlk lacuni geldi. 6cc 9ias 77dex omfg.

Lacuni satılmış, 142m getirmiş. Aslında ucuza mı gitti diyorum ama tekrar baktım vita ve dex olan 6cc halen satılmamış duruyor. Sıcak para iyidir diyip geçiyorum.

Sırada şu amulet'in artık satılmasını bekliyorum:
    253dex, 32-60dmg, 8cc, 65chd, 56 int, 350Laek

Sonrasında izlemeye devam edin. =P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 13 Nisan 2013; 12:32:50 >

• quote:

quote:

Lacuni satılmış, 142m getirmiş. Aslında ucuza mı gitti diyorum ama tekrar baktım vita ve dex olan 6cc halen satılmamış duruyor. Sıcak para iyidir diyip geçiyorum.

HC damı satıldı o fiyata?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

quote:

quote:

HC damı satıldı o fiyata?

hc'da düşmüştü, pek tabi ki hc'da satıldı.
    Gelen gold'un bir miktarı ile mevcut DH ile ortak kullanılabilecek gelecekteki projeme yönelik nata yüzük ve bot ile küçük bir geliştirme yaptım. 7cc ve Loh ias, neler oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 13 Nisan 2013; 13:52:49 >

• Gz temiz para
  • Vay hc de neler oluyor oyle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta kadar oyunda olmayacağım, merak eden olursa diye yazıyorum. Şehir dışında iş icabı olacağım hotel wireless'ına gelmez hc, dönüşüm fena olabilir oww, proje gelirse falan bilemiyorum. =P
    DH zaten act3 akıyor, leg felan düşürüyor, daha ne olsun hc bu. Uber diyenleri duyar gibi oluyorum, projeyi bekleyin, o zaman burun kıvıranlar bile...

Yapacağım, MP4 ilk elite'te yatsam bile deneyip yatacağım, ama olur ya MP6 yapabilen bir şeyim olursa, büyük düşünmek güzeldir...

Projeden kesit:
    ias cc int AR vita LoH
    + kafa 4 90 90 437 stormcrow
    + bot 7 83 77 0 nata
    + Eldiven 8 7,5 157 61 0
    ............
    - kemer 40 80 vita max'lanmalı + AR
    - amulet 7 7 vita max'lanmalı vita craft olabilir
    49,7 41,5 917 402 987 1198

şu halde aps 2,5150 33 ticks
    aps 2,7378 36 ticks

Edit: Şu an iyi mi yaptım, kötü mü bilmiyorum ama 4,5m daha bastım ve amu.'yü de hazır ettim, cc ve ias olarak hesabın üzerinde ama vita 156, artık haftaya bakmak lazım eksik 2-3 parça üzerinden... =S Bu proje böyle karmaşıktır, sc'da yapmayan bilmez, anlayamaz. O tarafta da bana oyunu DH öğretmişti, bu tarafta da böyle oldu, kader-cilve derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 14 Nisan 2013; 3:23:54 >

• 59 level barbar'ı kaybetmek çok üzücü olsa da pes etmeyip yeniden başlayanlardanım bende. act 4 ile şaka olmazmış bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kylo Ren -- 14 Nisan 2013; 3:24:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husserdd

59 level barbar'ı kaybetmek çok üzücü olsa da pes etmeyip yeniden başlayanlardanım bende. act 4 ile şaka olmazmış bu arada

Offf keşke act4 girmeseydin, bulurdun birisini sana diablo kesecek... =( Yine burada okumuştum inferno act4 girmeyin diye bir şeyler, girmem zaten ne gerek var, hell bile girmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 14 Nisan 2013; 3:37:18 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: husserdd

59 level barbar'ı kaybetmek çok üzücü olsa da pes etmeyip yeniden başlayanlardanım bende. act 4 ile şaka olmazmış bu arada

Offf keşke act4 girmeseydin, bulurdun birisini sana diablo kesecek... =( Yine burada okumuştum inferno act4 girmeyin diye bir şeyler, girmem zaten ne gerek var, hell bile girmem...

friendlist'te yabancı bi'arkadaş sağolsun 59 olana kadar yardımcı olmuştu. onun olmadığı bi'zaman; "gireyimde diablo'yu kesip 60 olayım ve yoluma devam edeyim" dedim ama daha cümlem bitmeden öldüm. işin güzelliği heyecanı da burada sanırım. o life azaldıkça yaşanan heyecan, kaçtıkça karşına çıkan elitler falan oyuna ayrı bi'zevk, tat veriyor. bu saatten sonra yalnız girmem tabiki de act 4'e falan. belki sadece intikam için geri dönerim

• quote:

1 hafta kadar oyunda olmayacağım, merak eden olursa diye yazıyorum. Şehir dışında iş icabı olacağım hotel wireless'ına gelmez hc, dönüşüm fena olabilir oww, proje gelirse falan bilemiyorum. =P
    DH zaten act3 akıyor, leg felan düşürüyor, daha ne olsun hc bu. Uber diyenleri duyar gibi oluyorum, projeyi bekleyin, o zaman burun kıvıranlar bile...

Yapacağım, MP4 ilk elite'te yatsam bile deneyip yatacağım, ama olur ya MP6 yapabilen bir şeyim olursa, büyük düşünmek güzeldir...

Projeden kesit:
    ias cc int AR vita LoH
    + kafa 4 90 90 437 stormcrow
    + bot 7 83 77 0 nata
    + Eldiven 8 7,5 157 61 0
    ............
    - kemer 40 80 vita max'lanmalı + AR
    - amulet 7 7 vita max'lanmalı vita craft olabilir
    49,7 41,5 917 402 987 1198

şu halde aps 2,5150 33 ticks
    aps 2,7378 36 ticks

Edit: Şu an iyi mi yaptım, kötü mü bilmiyorum ama 4,5m daha bastım ve amu.'yü de hazır ettim, cc ve ias olarak hesabın üzerinde ama vita 156, artık haftaya bakmak lazım eksik 2-3 parça üzerinden... =S Bu proje böyle karmaşıktır, sc'da yapmayan bilmez, anlayamaz. O tarafta da bana oyunu DH öğretmişti, bu tarafta da böyle oldu, kader-cilve derler.

Google çevirimi kullandın ?

• Hiç bir zaman ölmeyecem diye bir olay yok işte kanıtı

**** HARDCORE Oyuncular Klübü****

Dostlar saolsun

• geçmiş olsun abi
  • korkunçlu oyun lan bu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.