Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Oyunu uzun zamandır oynamıyorum ama geri dönmek niyetindeyim. Softcore sıktığı için ara vermiştim ve Hardcore denemeyi planlıyorum. Oyunda öyle çok iyiyim diyemem ama ben de aranıza katılmak isterim.
  • Az evvel çocuk yaşındaki (11) Barbarımı kara toprağa verdim, acı olmadı ama ilk oldu. Duygularım bambaşkaydı hele o ekran kızardığında bende ölüyordum az daha . .
    O öldükten sonra Aynı isimle yeni bir başlangıç yaptım, mp10 da ; Skeleton King'e kadar geldim ve bir çok kez ölümün eşiğinden geçtim. Her defasında kalp krizi riskini atlattım ama kurtulduktan sonra gelen o his paha biçilemez
  • böyle giderse gençliğinin baharını göremiyecek senin barbar yine
  • Hadi bakalım bende arkadaşı kafaladım onla kasıyorum. Bakalım ne olacak ikimiz de DC olmazsak ölmeyiz sanırım 250m gold var HC de item teklifleriniz olursa Monk'a göre yazabilirsiniz PM den.
  • HC CM Wizard'ımı selamlayın!
     **** HARDCORE Oyuncular Klübü****
    Resimde sadece prismatic armor açık durumda, bu halde AR 700+ ve armor 5500+.
    Uzun ömür dilekleri için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 21 Nisan 2013; 17:28:18 >

• Hc de yardim lazim arkadaslar... 20 lvl icin 5m veriyorum.20/22 den 42 ye kadar kasacak varsa (chain set+ exp gem ile max 1/2 saat tutar) eklemeniz yeterli.

Tag:AwpElite #2360
  • quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

Hc de yardim lazim arkadaslar... 20 lvl icin 5m veriyorum.20/22 den 42 ye kadar kasacak varsa (chain set+ exp gem ile max 1/2 saat tutar) eklemeniz yeterli.

Tag:AwpElite #2360

Kastirmak icin 60 lvl yok vardida yattilar :) istersen beraber kasalim 1 saate girecegim. 5m karda olursun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foruma bakarken yattim.

Teklifimi degistiriyorum beni 5 lvlden 50 lvle kasan arkadasa 30m HC gold verecegim.isterse bu gece tek seferde kasar isterse yarin gece devam eder kendi bilir.
  • 30m e 5 tane 15-60 kastirirsin yazik etme parana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

HC CM Wizard'ımı selamlayın!

Hayirli olsun coco

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hc de en az 100 paragona ulaşan class wizard sonra dh geliyor. uzun ömürler dilerim kiss.
  • quote:

Foruma bakarken yattim.

Teklifimi degistiriyorum beni 5 lvlden 50 lvle kasan arkadasa 30m HC gold verecegim.isterse bu gece tek seferde kasar isterse yarin gece devam eder kendi bilir.

Hocam ben müsaitim kasabilirim istersen. battle tag'ini göremedim benimki viper67#2649 ekleyebilirsin istersen
  • Ozan arkadasim kusura bakma net gitti gelmesini bekledim.Geldim sen yoksun,yarın aksam devam eder tamamlariz ins. görüsmek üzere

(aksam 18.00 gibi on olurum)Tekrar tesekkurler..
  • quote:

Ozan arkadasim kusura bakma net gitti gelmesini bekledim.Geldim sen yoksun,yarın aksam devam eder tamamlariz ins. görüsmek üzere

(aksam 18.00 gibi on olurum)Tekrar tesekkurler..

Ufak bir ağ problemi yaşadım anca halledebildim siz kusura bakmayın tekrardan görüşmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

hc de en az 100 paragona ulaşan class wizard sonra dh geliyor. uzun ömürler dilerim kiss.

Eyv. Az önce ölümden döndüm, bağlantı gitti. Neyse ki etrafta 1-2 mob görüyordum kopmadan önce, canları az kalmıştı, onlar da yatıramamış demek ki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

hc de en az 100 paragona ulaşan class wizard sonra dh geliyor. uzun ömürler dilerim kiss.

Eyv. Az önce ölümden döndüm, bağlantı gitti. Neyse ki etrafta 1-2 mob görüyordum kopmadan önce, canları az kalmıştı, onlar da yatıramamış demek ki.

bende mp3 de ona benzer şekilde öldüm bağlantı ve makina çok önemli hardcore için.
    Wizard güzel olmus hp yi biraz daha artırırsan ölümsüz olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ddark -- 22 Nisan 2013; 11:55:51 >

• http://us.battle.net/d3/en/profile/Thranthin-2215/hero/32458422

25ten 30a kadar mp2 oynadım ancak baktım azmodan az daha yere yatıracaktı mp0 a indirdim, pisi pisine gitmeyelim.

Şöyle bir 300k falan olsa müthiş olacak. 30 olunca bayağı kaliteli itemler açıldı da para kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

http://us.battle.net/d3/en/profile/Thranthin-2215/hero/32458422

25ten 30a kadar mp2 oynadım ancak baktım azmodan az daha yere yatıracaktı mp0 a indirdim, pisi pisine gitmeyelim.

Şöyle bir 300k falan olsa müthiş olacak. 30 olunca bayağı kaliteli itemler açıldı da para kalmadı.

Ekle beni, bana başlarda arkadaşların verdiği kadar bir miktar gold veririm sana. (500k-1m gibi) Başlarda etkisi çok oluyor bilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

http://us.battle.net/d3/en/profile/Thranthin-2215/hero/32458422

Ekle beni, bana başlarda arkadaşların verdiği kadar bir miktar gold veririm sana. (500k-1m gibi) Başlarda etkisi çok oluyor bilirim.

Hocam çok sağ olasın ancak Amerika serverındayım. Oyunu bir arkadaş verdi bana sağ olsun setubı çekerken hiç dikkat etmedim Amerika serverından çekmişim. Biraz tuhafımdır ben bir kaç tıkla Avrupa serverına geçip de bir karakter yaratmaktansa Amerika da kaldım işte Hatta şuan ki 3 karakterimde de bu sefer Avrupadayım dedim ve sonuç Amerikadayım Eğer bu karakter yatarsa Avrupaya geçip bir karakter açacağım ve başta sen ve Demonhunter nickli arkadaş olmak üzere bir kaç kişiyi ekleyeceğim buradan. Tekrardan sağ ol düşündüğün için.

• quote:

HC CM Wizard'ımı selamlayın!

2 günde olanlar:
    +%2 dmg red.
    +3k HP
    + 50 AR, + 500 armor
    +8k dps !
    Çok yaşa wiz'cim.

Güzel bir rare yüzük bulayım, şu pahalı nata.'lardan kurtulup dps'i 50k+ yapacağım.
    Blizz ve net unstable anomaly'ler göstermesin yeter ki...

Bu kadar şanssız olunur anasını satıyım azmo girişinde load ekranında pc dondu. Ama yatmamışım çok şükür. Party'deki bir monk eleman, düşürdüğüm chest'i istemişti, vermemiştim satılır diye, oyuna döndüğümde buldum adamı verdim anında. (Verdikten sonra, 1 kere heal bastıydım dedi, saolsun.) Başımın gözümün sadakası olsun.

Duamıza PC'yi de ekleyelim madem. Blizz, net ve PC unstable anomaly'ler göstermesin yeter ki...
    Artık pasif skill'de unstable anomaly olmadan oynamam zaten, en azından 2-3 saniye kazandırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 23 Nisan 2013; 19:06:19 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.