Şimdi Ara

Harddisk Alacağım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar işlerinden burdaki arkadaşlar kadar fazla anlamıyorum. Yazın kasa aldım ama harddiskim sağlam diye almadım eskiyi kullanıyordum. Harddisk baya eski olduğu için pc den istediğim verimi alamadım. Harddiskimi depolama olarak kullanıp ssd almayı düşündüm. Nasıl yapacam bu işi, SSD alırken belli bir şeye uyumlu olması gerekir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır ssd için hız ve dayanıklılık faktörleri önemlidir yani belli markaların belli modelleri tavsiye edilir benim de modeller hakkında pek bilgim yok araştır biraz detaylı bilgiye ulaşırsın harddisk alacaksan seagate 1tb 7200rpm öneririm. eğer western digital alacaksan green serisi alma black filan al o markada belli renkler belli özelliklere sahiptir mesela red dayanıklılık gibi

• yigitba kullanıcısına yanıt
    Ssd almıyım mı yani? Anlamadım hocamddediğinizi tam olarak

• soyle anlatayim ssd icine sistemi oyunlarin birkacini kurarsin harddiskten cok daha hizlidir bilgisayar hizli acilir oyunun daha hizli acilir vb ama fiytlari pahalidir kapasiteleri de hdd kadar yuksek degildir yani depolama yapamazsin 64-128-250gb gibi kapasiteleri vardir 128 normal bir kullanici icin yeterli sen ssd alabilirsin ona bir sey demiyorum ama alirken guncel konulari oku mesela ornek vereyim kingstonun bir modeli populerdi ayni modelin su gunlerde yeni uretim olarak performansi cok dustu ilk ciktigindaki performansi vermiyor sen tavsiye iste forumdan onerirler eski hiz grafiklerine bakip secim yapma sadece

• yigitba kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam, dediğiniz gibi yapacağım. Oyunları ssddediğerlerini de harddiskte tutacağım. İkisini aynı anda bağlayabilirim değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 18 Mart 2015; 17:28:26 >
  • 120 gb bilindik marka bi ssd al en iyi hdd den bile daha iyi calisiyorlar.

Yanina da depolama icin hdd cak.

• Öyle yapacağımız hocam, bu arada bende Amd R7 m265 256 bit ekran kartı var. Bu ekran kartı işimi görür mü yoksa daha üst bir seviye ekran kartı mı alayım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Öyle yapacağımız hocam, bu arada bende Amd R7 m265 256 bit ekran kartı var. Bu ekran kartı işimi görür mü yoksa daha üst bir seviye ekran kartı mı alayım?

Beklenti ile alakali ama bana sorarsam bos bi kart degil, isini gorecektir. 7850 nin revize edilmisi zaten.

• Beklentim battlefield, cod crysis gibi oyunları orta seviye oynatsa yeter. Ultra ayar gibi beklentim yok. Yeter mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 18 Mart 2015; 18:28:28 >
  • quote:

Beklentim battlefield, cod crysis gibi oyunları orta seviye oynatsa yeter. Ultra ayar gibi beklentim yok. Yeter mi?

270X le ultrada oynatıyor bende, o kartla istediğiniz ayarlarda akıcılığı elde edersiniz.
  • Sağolun teşekkür ederim, ssd alırken girişinde dikkat edeceğim bir şey var mı?

• quote:

Sağolun teşekkür ederim, ssd alırken girişinde dikkat edeceğim bir şey var mı?

Girişi derken? Bağlantısı birebir hdd ile aynı, gözünüze kestirdiğiniz modeli google da aratırsanız incelemeleri görürsünüz.
  • Sağolun teşekkür ederim

• bilindik marka değil mesela su an kingston dan sikayetci olan birsuru insan var ac konuyu gor bilindik marka alma demiyorum ayni markanin bir modeli hic sevilmez bir modeli tavsiye edilir gibi tavsiye iste
    kullanicidan iyi kim bilir testler dayanikliligi gostermiyor o hizlar sonradan cok buyuk dusus gosterebiliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.