Şimdi Ara

Harddisk Bad Sector Çözümü %90 Garanti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
6
Favori
10.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim buradaki anlatım fiziksel hasar olmadan nasıl çözüleceği
  • LOW format tehlikeli değilmiydi yav
  • Buradaki low format değil ve problem çıkmıyo burda yapılanlardan. E haliyle bad sector çıkıyorsa hdd ömrünü tamamlamıştır/bozulmuştur. Kendimden örnek vericek olursam ayda 1 kontrol ediyorum ne olur ne olmaz diye. Geçenlerde ettiğimde 6 bad sector buldu ve yaklaşık 1.30 saatte düzeltti. Şuan problem yok. Bu program kullanmadan önce 6 dan kat kat fazla badsector bulmuştu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nike35

Bir deneyim dedim programı, baktım gerek kalmadı =)

Tşkler Hard Disk'im 6 senedir sorunsuz Maşallah...

Harddisk Bad Sector Çözümü %90 Garanti

Nice daha senelere. health sekmesine de bakın hocam, update e tıklayın ve turuncuyla çizili bir şey varsa dediklerimi yapın. Yoksa zaten problem yoktur :)

• hdd rrgenerator programını usbye kur.
  • Güzel Bir Tanıtım Olmuş
  • furkancelik20 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, geç gördüm :) Dediğim adımları yaptıktan 2 hafta sonra tekrar bad sector var dedi fakat düzelttim. Şu zamana kadar sorun bulmadı. Diskimi bölmeme bile gerek kalmadı. Kaç aydır kullanıyorum hala sapa sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzerezumzum -- 25 Temmuz 2016; 4:23:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Hort kralı olmus. Buna benzer bir cok program var. maxblast , seagate diagnoistic tools gibi. Gene de iyi calisma tesekkurler

Pardon hocam, görmedim müsait olmadığımdan. Dediğiniz programlar her harddisk için çalışmıyor. Şahsen denedim. Tek yöntem anlattığım oldu hem de her harddisk te çalışıyor.
  • Hdd harici ise naaapcezzz

• yine de olur hocam. HDD yi usb ile pc ye takın sonra programı çalıştırın. Yapamazsanız pm atarsınız.
  • Hocam yeni hdd aldım.eskisini hdd kutusu alıp yerleştirdim.bad sectorden arındırıp kullanmak isterim hocam ama yanlışlıkla yeni hddyi sıfırlamayalım diye söyledim.he bi de kesin sonuç alacağım ve usbde çalışan program bu mu? Yoksa maxblast mı yükleyelim

@Alperens121

• hdd regenerator ile tarattım bad sector yok dedi ama disk açılmıyor usb disk olarak bağladığımda pc ye,ve biçimlendirmede yapamıyorum ayrıca bu neden olabilirki..?
  •  Harddisk Bad Sector Çözümü %90 Garanti

Harddisk Bad Sector Çözümü %90 Garanti

bu artık evlat olmuş atsan atılmaz satsan satılmaz

• Benim önceden daha fazla kırmızı kare vardı seninki kurtarılmaz değil. Eğer çarpma vb. yoksa yukarda adı geçen programla boost ekranında çalıştır düzeleceğini düşünüyorum. Bir de bende önceden bilgisayar bazen acilmiyordu badsectorden dolayı. HDD den değişik sesler geliyordu. Sen bilgisayarını acabildigine göre o adar kritik değilmiş.

• Açıyordu da disk kullanımı %100 diyordu bazen bakıyordum denetim masasından

• Win7 falan mi kullanıyorsun? Disk kullanımının badsectorden dolayı olduğunu sanmıyorum aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzerezumzum -- 28 Ağustos 2018; 7:55:58 >
  • Win8 kullanıyorum.hddden dolayıydı değiştim şimdi takır takır çalışıyo pc

• Bende bilgisayarıma noldu diyodum 109 bad track çıktı :D :((((

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hort

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KelKodVer -- 26 Ağustos 2020; 20:38:8 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.