Bildirim
Harddisk bozuldu nasıl düzelecek

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hard diskinin kapasitesi ne kadar? garantide mi? garantide değilse bir Hard format yapmayı dene bozuk sektörlerin bir çoğunu onarma şansın olabilir tabiki içerisindeki önemli verilerini kurtarabildiğin kadarıyla yedekle.
Kolay gelsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: SeYYaH-1
Hard diskinin kapasitesi ne kadar? garantide mi? garantide değilse bir Hard format yapmayı dene bozuk sektörlerin bir çoğunu onarma şansın olabilir tabiki içerisindeki önemli verilerini kurtarabildiğin kadarıyla yedekle.
Kolay gelsin.
kapasite 200gb. garanti yok 4 sene oldu. hard formatı nasıl atacağım peki? nerden yani çünkü ne kur a girebiliyorum ne de windows a. başka bi şekilde atabilirmiyiz. -
Hiren' s Boot CD içindeki disk yönetim programlarıyla bad sector lerini görmezden gelip devam edebilirsin.. Verilerini kurtarabilirsin de.. Hiren' s Boot CD hakkında daha detaylı bilgi almak için forumda ve google da arat.. -
quote:
Orijinalden alıntı: yekialem
Hiren' s Boot CD içindeki disk yönetim programlarıyla bad sector lerini görmezden gelip devam edebilirsin.. Verilerini kurtarabilirsin de.. Hiren' s Boot CD hakkında daha detaylı bilgi almak için forumda ve google da arat..
çok saol kardeşim şimdi bunla uğraşıyorum inş olur..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X