Şimdi Ara

Harddisk fiyatlarına ne oldu ya !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birkaç gün önce baktığım harddisk 130 tl civarı iken bugün bir baktım 230 tl civarı olmuş. dolar kuru da düştü. tüm harddisklerde aynı durum var.
    sizce sebebi nedir bunun? (ssd'ler de ucuzlamamış )

• hdd fabrikalarının olduğu yerde afet olmuş... üretim çok düşmüş...

piyasada azaldı hdd...
    sanırım samsung ve seagate idi etkilenen firmalar... WD fiyatları daha uygun bu aralar sanki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

hdd fabrikalarının olduğu yerde afet olmuş... üretim çok düşmüş...

piyasada azaldı hdd...
    sanırım samsung ve seagate idi etkilenen firmalar... WD fiyatları daha uygun bu aralar sanki...

fabrikası sular altında kalan WD hocam . En çok hdd nin üretildiği yer hemde taylanddaki fabrikası

Harddisk fiyatlarına ne oldu ya !?

• 2 hafta önce 1.5 TB WD Caviear Green 153 TL'ye aldım. Şimdi 1TB'lığı bile Vatan'da 172 TL (üstelik %25 indirimli). 1.5TB de stokta yok. Harddisk piyasası ölmüş.
  • Afet baya etkilemiş piyasayı. Yazın 100 liraya almıştım hd502hj diskimi. Şimdi ise 200 tl olmuş bazı yerlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furki06 -- 29 Ekim 2011; 19:53:42 >
  • ARKADAŞLAR aldığım habere göre şuan hd ler yok. satan firmalar stok saklamasına gıdıyorlar. ve fiyatlar bayağı yükselecek bilginiz olsun .
    çünkü daha 1 hafta önce vatandan aldığım 1.5 luk hd şuan sitede satışta gözükmüyor. bilginiz olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.