Şimdi Ara

Harddisk işlemciye darboğaz yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ? Bir de arkadaşlar imzamda yazan sistemde herhangi bir şekilde darboğaz yapan bir parça var mı?

yanlızca daha fazla performans arttırabilir miyim diye soruyorum kendi kendime... Fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meffinkan -- 23 Haziran 2012; 16:41:26 >

• 1- Yapmaz. Hele sizinki hiç yapmaz
    2- Sistem gayet güzel. Darboğaz söz konusu bile değil. Belki SSD alıp sistemi biraz daha hızlandırabilirsiniz ama bilgisayarınız mevcut haliyle gayet yüksek performanslıdır merak etmeyin.

İşlemci soğutucusu olarak ne kullanıyorsunuz?
  • çok teşekkürler yorumun için.

şuan stok fan kullanıyorum 2 gün önce soket 2011 fan önerisi için konu açtım kimse yardımcı olmadı. açıkçası stok fan sesli çalıyor soğutma performansı da iyi değil, acaba sizin bir öneriniz var mıdır?
  • sessiz ve performanslı bir soğutucu istiyorum çok çektirdi bu stok fanın sesi
  • Ben Xigmatek Gaia kullanıyorum ve oldukça sessiz olduğunu söyleyebilirim. Aşırı oc yapmayacaksanız işinizi rahatça görür.
  • üstad oc pek yapmayacam belki 0,2-0,4 ghz arası artırım o kadar. sizin söylediğiniz soğutucu iyiye benziyor fakat soket 2011 uyumlu olarak gözükmüyor gene de takabiliyor muyum? bir de bnm anakart bu: http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-x79a-gd45-x79a-gd45-intel-x79-soket-2011-ddr3-2400mhz(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=57582#allImages

buna en büyük işlemci soğutucusu da sığar mı? ram slotu iptal etmek zorunda kalır mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: meffinkan

üstad oc pek yapmayacam belki 0,2-0,4 ghz arası artırım o kadar. sizin söylediğiniz soğutucu iyiye benziyor fakat soket 2011 uyumlu olarak gözükmüyor gene de takabiliyor muyum? bir de bnm anakart bu: http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-x79a-gd45-x79a-gd45-intel-x79-soket-2011-ddr3-2400mhz(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=57582#allImages

buna en büyük işlemci soğutucusu da sığar mı? ram slotu iptal etmek zorunda kalır mıyım?

gaia nın soket 2011 desteği varmış sistesinde yazıyo alabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • max 24 dba diyor biaya iyimiş. teşekkür ederim bn vatandan baktım orda soket 2011 göstermiyordu. istediğim sessizliği elde ederim dimi bu soğutucuyla?
  • üstad bu soğutucu nasıl bir bakabilir misin ? seninkiyle karşılaştırabilirsen memnun olurum... ne kadar sessiz o kadar iyi.

vatan bilgisayar

cooler masterın sitesi
  • imzandaki darboğaz yapabilecek tek parça hdd.

Sata 3 olmasının hiç bir getirisi yok onun yerine hibrit hdd veya en iyisi ssd alın.hdd genel performans açısından çok sınırlayıcı günümüzde.
  • hibrit hdd dediğin raid kurulumu mu oluyor yoksa şu 10000rpmlikler mi oluyor?
  • quote:

hibrit hdd dediğin raid kurulumu mu oluyor yoksa şu 10000rpmlikler mi oluyor?

Mesela momentus xt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm anladım hem hdd hem ssd. peki normal bir hddye göre performansları kaç kat daha iyi?
  • HDD günümüzde performansı etkileyen birincil bileşendir.Sen bir SSD al ve birde ondan sonra kaç kat iyi karar ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapry

HDD günümüzde performansı etkileyen birincil bileşendir.Sen bir SSD al ve birde ondan sonra kaç kat iyi karar ver

Kesinlikle.

• tabiki performansın çok artacağını ben de biliyorum fakat şu hybridler aktarım hızında kaç kat fark atıyolar hddlere?
  • quote:

tabiki performansın çok artacağını ben de biliyorum fakat şu hybridler aktarım hızında kaç kat fark atıyolar hddlere?

boşver hybridi mibridi napacan aklını karıştırma sen
  • iila söylemeyeceniz demi :D neyse tmm ya ilk şu işlemci soğutucusunu halledeyim sonra para biriktirip ssdnin icabına bakarız inş.. önceki mesajlarda yazdığım soğutucu nasıldır bir bakabilir misiniz?
  • quote:

? Bir de arkadaşlar imzamda yazan sistemde herhangi bir şekilde darboğaz yapan bir parça var mı?

yanlızca daha fazla performans arttırabilir miyim diye soruyorum kendi kendime... Fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkürler.

senkron ssd al bi zahmet..

• bir ssd lazım ya. cooler master 412s soğutucu nasıldır beyler bir söyleyebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.