Şimdi Ara

Harddisk kopyalama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konu yanlış yerdeyse şimdiden kusuruma bakmayın arkadaşlar..

sorunuma gelince c(ssd - 125gb)-d(2tb)-e(320gb) olmak üzere 3 farklı harddiskim mevcut sorunumsa d bölümü olan 2 tb lık harddiskimden dosyaları c ye veya e ye atarken 3 saniye kadar atıp kitlenmesi iptal edebiliyorum ancak bir süre beklemek zorunda bırakıyor iptal olması içinde sanki kopyalama yaparken gücü kesiliyormuş gibi ancak d' ye c veya e'den dosya kopyalabiliyorum bunda bir sorun çıkmıyor

chkdsk komutunu denedim çözüm olmadı

virüs taraması yapamıyorum kitleniyor yine,programı d ye kurup o şekildede denedim ancak sonuç değişmedi (bi ihtimal diyerek)

bağlı güç kablosunu değiştirmekte çözüm olmadı,ayriyetten iyi bir kalite sata kablosu almakta çözüm olmadı donanımsalmı yazılımsalmı çıkamadım işin içinden.

güç kaynağımı yeni aldım yaklaşık 2 ay kadar önce modeli '' Turbo x TUR550 -500 w ''

pc özelliklerim :

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• hermit1 H kullanıcısına yanıt
    Bence D sürücün bozuluyor.

Harddisklerin bozukluğunu sektörlere veriyi yazarken anlamazsın, o veriyi okumaya çalışırken anlarsın.
  • hermit1 H kullanıcısına yanıt
    Harddiskleri hdtune ile taratmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkck -- 29 Ağustos 2016; 16:39:12 >
  • Arkadaşlar HDD klonlama ile ilgili çok acil yardımınıza ihtiyacım var. HDD deki orjinal windowsu SSD ye casper 8 programıyla sorunsuz klonlamıştım öyle kullanıyodum ancak bi reklam irüsü bulaştı ve sdd ye format atmam gerekti. Şimdi tekrar sdd ye hdd den klonlama yapmak istiyorum fakat casper 8 in deme sürümünün süresi dolmuş diğer programlarla da klonlama bi türlü olmadı. Bu casperin bütün izlerini silip tekrar deneme sürümünü kurmak için yada bu casper in crak ıiçin yardımlarınıza muhtacım. Allah rızası için yada artık hangi değere inanıyosanız onun hatrı için yardım edin
  • sata çıkışı yerine enerjiyi molexten alınca sorun çözüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    10 yıl önce açıldı
    USB Kopyalama sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.