Şimdi Ara

harddisk problemi(Lütfen yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba değerli dostlar.m&b warband isimli oyunu oynuyordum.oyuna yüklenme ekranında aşırı çok beklettiğini farkettim.normalde 2 saniyede açılan oyun ekranı saatleri bulmasına ragmen açılmıyordu.Oyun D)sürücüsüne yüklüydü oyunda olan modu yedekleyeyim dedim masaüstüne atmaya çalıştım atma hızı saniyede kblerden daha düşük hale gelmeye başladı.aynı boyutta C)den dosyayı rahatlıkla saniyelerde atabiliyordum aynı sırada.görev yöneticisine bakayım dedim kullanıma %100 diyor d için anlayamadım.yardım ederseniz sevinirim lütfen.tepki süresi olan ms bir 0 gösteriyor bir 3000 civarı msleri aynı şekilde öbür değerlerde böyle yüksek rakamlara çıkıp sıfırlanıyor sonra tekrar çıkıyor ve bu yarım saniyelik aralarla gerçekleşiyor.

• ek olarak yeni bir şey de farkettim steamdan d diskine oyun indirmeyi denedim uzun süre sürdü sırf oyun dosyasının yerini ayırması ve indirme devam etmiyor 120mbs olan internetim.
    oyunu kaldır seçeneğine tıklıyorum o da uzun sürüyor.dosyanın özelliklerine tıklıyorum boyutu kb den başlıyo artmaya sanırsam onu bile hesaplayamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batusk1903 -- 8 Eylül 2018; 23:35:38 >
  • batusk1903 B kullanıcısına yanıt
    hocam bi cevap vereydiniz koskoca 1 yıl geçti
  • Sorun çözülmedi mi hala?
  • Benim eski disklerin biri de böyleydi.
    İndirme yaparken aktarım kesildi.
    Sonra diskin o bölümüne ulaşamdım. Hdd regenator ile tarattım. Disk pert. Belli bir kısım bad sector dolmuş.

Bad sector un başladığı ve bittiği yerleri ,bölümlendirmedim. Bir süre daha diski kullandım. Kalan sağlam sektörleri.

Ama böyle bir durumda diske güvenme,gidici.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.