harddiskime biseyler kopyalamıyorum silemiyorum. garantiye versem içindekiler gitmeden geri alabilirmiyim veya evde uygulayabiliecegim bi program varmı?? saolun
Selam Kopyalama işlemi yapılırken ne gibi bir hata verdiğinden bahsedersineiz, belki garantiye göndermeden durumu halledebiliriz.
Şu anki düşündüğüm şey, ADMINISTRATOR'luğunuzun elinizden alınmış olabileceğidir. Bunuda elbette Virüs yapar. İyi forumlar.
evet sınırlı kullanıcısın yada virüs bloke etmişte olabilir
beklenmeyen bi hata dosyayı silmenizi engelliyo bu hatayi almaya devam ederseniz,bu soruna ilişkin yardım aramak içn hata kodunu kullanınız hata 0x80070571: disk yapısı bozuk okunamaz durumda bu hatayi veriyo
virüs
ne yapmalıyım? hdd regenator programı var onu deniycem antivürüs programıyla taratiyim baska ne yapabilirm?
Tekrar selam Anlaşıldığı üzre sisteminizde Virüs olasılığı çok yüksek. Bunu Windows üzerinden her ne kadar tarama yapsanız da, tam olarak bertaraf edemezsiniz! Sisteminizi DOS üzerinden tarama yapmalısınız ki, tam olarak bu melanetten kurtulabilesiniz.
Size tavsiyem aşağıdaki linkten Antivir DOS tarama ISO dosyasını indirip bir CD'ye yazdırdıktan sonra bilgisayarınızı bu CD ile başlatarak tarama yapmanızdır. http://www.avira.com/en/support-download-avira-antivir-rescue-system
Not: Tarama sonrasında silinemeyen(karantina alınanlar) dosyalar veya EXE'lerin uzantıları xxxxxxxx.exe.vir şeklinde değiştirilir ve bunları siz .exe.vir olarak bilgisayarın tüm HDD bölümlerinde aratarak bulup silebilirsiniz. Kolay gelsin.
tessekkür ederim bunu yükleyince anti virüs programımı sileyimmi? bi de iobit malwire fighter var onuda siliyimmi bunu yükleyince?
Bunu yüklemeyeceksiniz! Zaten yükleme için herhangi bir işlemde bulunamazsınız! Bu ISO dosyasıdır ve bir CD'ye yazdırarak bilgisayarı bununla başlatıp tarama yaptıracaksınız.
Bilgisayarınızdan hiç bir şey kaldırmanıza gerek yoktur.
anldım :)saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme