Şimdi Ara

Harddisk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Seagate 200 gb'lık bir arşiv harddiskim var. Bu harddiskten başta takırdama sesleri gelmeye başladı. Ve bir süre sonra harddiski açmaya çalıştığımda harddisk biçimlenmemiş gibi bir windows uyarısıyla karşılaştım. Bu sırada kullanılan alan, boş alan vs. doğru olarak gösteriyordu.
    Windows'u yeniden başlat yaptığımda açılışta yavaşlama oldu ve bu harddiskin içini görmemeye başladı. Yani boyut olarak herhangi birşey yazmamaya başladı. Normalde dosya sistemi NTFS ancak bu işlemler sonucunda RAW olarak gösterdi.
    En son olarak takırdamalar arttı ve bende harddiski bilgisayardan söktüm. Acaba sorun nedir?
    Sorundan öte içindeki verilerimi kurtarabilme şansım varmıdır? Ki en çok bu düşündürüyor beni.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla

Ek: Aslında bu konuyu Teknik Yardım bölümüne açmıştım. Ancak ordan Dahili Bileşenler bölümüne açmamı tavsiye ettiler. Ve 2 gün sonra şehir dışına çıkıp bir daha uzun süre dönemeyeceğim için hızlı yanıt alabilmek amacıyla burayada açtım. Onun için kusuruma bakmayın.

Teknik Yardım bölümündeki konu : http://forum.donanimhaber.com/m_9453346/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur985 -- 22 Eylül 2006; 8:14:25 >

• önce işi garantiye almak için başka bir pc ye takarak bilgilerini yedekle fdisk çekip hardiski fabrika ayarlarına getirip windows yükle
  • quote:

Orjinalden alıntı: sewger

önce işi garantiye almak için başka bir pc ye takarak bilgilerini yedekle fdisk çekip hardiski fabrika ayarlarına getirip windows yükle

başka bir bilgisayara takarsam, bilgilerimi alabilirmiyim. gerçekten basitmi bu kadar.
  • hardiskin sata ise işin çok kolay yapacağın iş boş bir sata slotuna takıp çalıştırmak ide ise cd rom bağlantısını sökerek yapabilirsin bu kadar basit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    10 yıl önce açıldı
    SSD li Laptop ısınma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.