Uzun zamandır teknoloji dünyasını yakından takip etmiyorum. 7200.11 serisi seagate harddiskim uzun süre önce patatesliğe terfi etti. Onu teknik servise verdikten sonra bir tane daha disk alacağım. Xp kullanacağım. Aklımda olanlar
Western Digital 500gb Blue 16MB cache Sata3 83 TL Western Digital 500gb Green 32MB cache Sata2 83 TL Samsung 500gb 16 veya 32mb cache hatrlayamadım. 86 TL
Hangisini önerirsiniz ? Veya başka bir HDD tavsiye eder misiniz?
Şimdiden teşekkürler :)
sanırım pahalı ürün almak istemiyorsunuz ama alacaksanız caviar black performans serisi disk alın. Zamanla 3 samsung eskittim daha almıyorum. Samsung 3 bilemedin max 4 yılda pert. Benim için hep böyle oldu samsung disk tavsiye etmiyorum. Aklıma gelmişken Seagate Baracuda serisi 500gb bir disk aldım 90 lira civarıydı o disk çok sessiz çalışıyor. Onu da tavsiye ederim.
samsung
WD claviar black sata 3 1000gb 64mb cache 3gb/s kullanıyorum oyunların yüklemeleri felan aşırı hızlı
Samsung F3 serisi yada Western Digital Caviar Black serisine bakın derim Yok dersen blue seriside güzel iş çıkarıyor arkadaşımın bilgisayarına bağlamıştım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme