Şimdi Ara

HARDDİSK YANDI ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bilgisayar açıkken ide harddiskler için olan güç kablosunu sata harddiskeler için olan güce çeviren aparatı birbirine bağlarken (satanın diğer ucu harrddiske bağlıydı) yanlıslıkla ters değdirmişim uçları yani yanlış elektrik verdim. harddiskten bi çatur çutur kıvılcım sesi geldi dikkate almadım normal bağladım 30 sn sonra calısmadığını farkedınce elıme aldım baya ısınmıstı güç kablosunu söktüm hemen soğuyunca tekrar denedim baktım hemen ısınıyor çıkarttım bıraktım, nasıl düzeltebilirim içinde 1tb dosyam var ve çok çok önemli teknik servissiz tamir edebilirmiyim bilgisayar ve donanım bilgim var bilgisayar bölümünde okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dotinsea -- 14 Haziran 2014; 9:53:30 >

• Bunu sizin çözebileceğinizi zannetmiyorum belki teknik servis oda zor gibi ama kesin böyledir diyemem sonuçta hdd yakmışsınız (harddiskten bi çatur çutur kıvılcım sesi geldi dikkate almadım

İnsan çok önemli olan dosylarının bulunduğu hdd çatur çutur gelen sesi nasıl umursamaz bunu anlamak zor.
  • Yakmışsnız açık ve net.Veri kurtarma şirketlerine başvurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Boardu söktüm yanan entegreyi buldum resmini koyuyorum:
    /i. hizliresim.com /mlWZgV.jpg
    Sağ üstteki büyük siyah üzerinde OCAKLZTSC(G4) -parantez içindekinin altı çizik- yazan entegre elektrik verdiğimde ısınmaya başlayan entegre arkadaşlar, ne yapmam gerekir?
    (image kodunu çalıştıramadım kusura bakmayın arkadaşlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dotinsea -- 14 Haziran 2014; 12:43:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.