Şimdi Ara

harddiski değiştirince yapılması gereken nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni harddisk takınca, windows kurmaktan başka bişey yapmaya gerek var mı, ayar mayar. 5 yıllık bilgisayara bugün alacağım harddiski taksam bi problem olur mu?

hazır sormuşken; bilgisayarım, ya virüs, ya da virüsü halletmeye çalışan virüs programı tarafından kilitlendi, hiçbişey açılmıyor. (galiba pestpatrol; neye tıklasam, not defterine yazılı bi açıklama çıkıyor, orada pestpatrolün de adı geçiyor). bilgisayarı taşıma zahmetine girmeden sadece harddiski tamirciye götürsem halledilir mi ki?

• bişey daha var aslında ne tür hdd alıyorsun bilmiyorum ama birde jumper ayarı yaparsan iyi olur diye düşünüyorum

2 soruda sen onu harici olarak takarsın kendi kasana sonra format atarsın düzelir sorun ondansa

@dertliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 28 Mart 2013; 11:27:53 >
  • abi ben acemiyim, jumper ne demek bilmiyorum. dahili almayı planlıyodum ama (türden kastınız buysa), harici diskle de oluyor mu öyle. harici olursa harici alayım.

2. soruda: harddiskteki verileri kurtarmak istiyorum, format atmadan düzeltemezler mi acaba, tamirci filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dertliyiz -- 28 Mart 2013; 12:07:12 >
  • anladım o zaman hiç ugraşmayalım siz bilgisaraycıya götrün o sana çalışır durumda teslim etsin (ben yaparım diyorsanda tek tek anlatmak gerek kasa içini felan söküyormusun mesela onlardan anlıyomusun)

2 soruyada tamirci felan verilerini kurtarmak için uğraşmaz teknik olarak bozuksa bunu yapan şirketler var onlarda pahalı o işlere gerek yok sen şunu yapmalısın

mesela diyelimki sen yeni hdd aldın takıldı windows kuruldu normal şekilde çalışıyor sonra diğer o virüslü dediğin hdd yi anakrta baglaman gerek monte etmeye bilmiyorsanda gerek yok hdd dışardada kalabilir sadece anakarta kaplo hangisi ise bagla elektirik kaplosunu tak (bilgisaray kapalıyken tabi) bu 2 bileşeni taktıktan sonra bilgisarayı aç C-D gibi görmesi gerek eğer içine girebiyorsan sorun yok istediğin veriyi al eğerki görüyor ve tıkladığında biçimle diyorsa o sonraki konu burda paylaşman gerek

@dertliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 28 Mart 2013; 12:25:59 >

• sağolun abi. o zaman ben yeni alayım. bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dertliyiz

sağolun abi. o zaman ben yeni alayım. bakalım.

sadece virüs varsa ve hdd çalışıyorsa verilerini sildirmeden bilgisaraycı yapar kardeş kasayı komple götür sıfır almadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.