Bir arkadasımdan bir hardisk geldi. Kendi bilgisayarıma slave olarak taktıgımda Device Manager da diski görüyor ancak bilgisarım da bişey (partition) gözükmüyor..
Master olarak taktıgımda
"Boot Failure Reboot and select proper boot device or insert .."
win 98 veya winME başlangıç diketiylemi denedin. direk A: ya düşmesi lazım aslında..
Dediğim gibi o disk ntfs 98 ile açarsan zaten c den ulaşamazsın.
quote:
Orjinalden alıntı: ambulansdasda
Dediğim gibi o disk ntfs 98 ile açarsan zaten c den ulaşamazsın.
ewt haklısın..
sorundan benim anladıgım, bir yerden boot etmek istiyor ama yapamıyor..diskteki boot dosyalarında sorun var demek..
soru 1: xp cd si ile başlattıp boot dosyalarını c ye kopyalasam çalışır mı ?
soru 2: kopyalamam gereken dosya hangisi ? :)
dostum sana onun içindeki bilgi lazım mı ? işletim sistemin sanırım xp. kendi diskinle aç sistemi. O diskide slave olarak tak. bilgisayarım ikonuna sağ tıkla çıkan menüden yönete tıkla. depolamadan disk yönetimine tıkla. orda takılı tüm diskleri görürsün. partition olmasa dahi. ordan partition oluşturup format atabilirsin.. hadi rastgele..
quote:
Orjinalden alıntı: ambulansdasda
dostum sana onun içindeki bilgi lazım mı ? işletim sistemin sanırım xp. kendi diskinle aç sistemi. O diskide slave olarak tak. bilgisayarım ikonuna sağ tıkla çıkan menüden yönete tıkla. depolamadan disk yönetimine tıkla. orda takılı tüm diskleri görürsün. partition olmasa dahi. ordan partition oluşturup format atabilirsin.. hadi rastgele..
Device Manager da gözüküyor..Manage da gözükmüyor..
o zaman diskini hiç görmemiş sistemin. Setuptan bi kontrol et. Yoksa farklı kanllara bağlamayı dene. Yine olmazsa yapacak bişey yok dostum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme