Şimdi Ara

Harddiskimde sorun var yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selam forumda yeniyim

arkadaşalr benim harddiskten cak cuk ses ler geliyo birkaç saniye donuyor donma bitiyor kaldıgınyerden devam ediyorsun ama ses cok yapıyo
    pc açılırken cok yapıyo acılırken yapıncada donuyo kalıyo 10 15 reset ata ata anca acıyorum.

bu ses neden olabilir çözümü varmı ? anlayan arkadaşlar yardım lütfen

• Harddisk ömrünü tamamlıyor olabililir. Hdd nin markası nedir ve ne zaman aldın?
  • Harddiskim
    SAMSUNG
    11 ay oldu alalı
  • Önemli verilerini yedekle. Hdd yi garantiye gönder. Yoksa gidişatı kötü hdd nin
  • quote:

Orjinalden alıntı: NrsL

Öncelikle herkese selam forumda yeniyim

arkadaşalr benim harddiskten cak cuk ses ler geliyo birkaç saniye donuyor donma bitiyor kaldıgınyerden devam ediyorsun ama ses cok yapıyo
    pc açılırken cok yapıyo acılırken yapıncada donuyo kalıyo 10 15 reset ata ata anca acıyorum.

bu ses neden olabilir çözümü varmı ? anlayan arkadaşlar yardım lütfen

Hdd markası ney aynı sesler bendede var cak cik cuk sanki kutu kolayı tıkırdatır gibi
  • arkadaşlar bu ses sorunu bende de war genelde herkesde oluyor ama arkadaşta reset sorunu warmış onu bilemiyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enisen

arkadaşlar bu ses sorunu bende de war genelde herkesde oluyor ama arkadaşta reset sorunu warmış onu bilemiyeceğim.

reset sorunu yok acılırken cak cuk cık ses yapınca donuyo hiç açılmıyo ses yaptıgı yerde kalıyo reset atmak zorunda kalıyom
  • quote:

arkadaşlar bu ses sorunu bende de war genelde herkesde oluyor ama arkadaşta reset sorunu warmış onu bilemiyeceğim.

hdd veri aktarma sesi değil, bu ses farklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

quote:

hdd veri aktarma sesi değil, bu ses farklı

evet normal hışıltı deil bu cık caaaak cukkk harddiskin içinde küç taşvarda dönerken onu fırlatıyo gibi

şimdi deiştirmemizmi lazım bunu yoksa yapılabilirmi onu bilmek istiyom

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.