arkadaşalr benim harddiskten cak cuk ses ler geliyo birkaç saniye donuyor donma bitiyor kaldıgınyerden devam ediyorsun ama ses cok yapıyo pc açılırken cok yapıyo acılırken yapıncada donuyo kalıyo 10 15 reset ata ata anca acıyorum.
bu ses neden olabilir çözümü varmı ? anlayan arkadaşlar yardım lütfen
Harddisk ömrünü tamamlıyor olabililir. Hdd nin markası nedir ve ne zaman aldın?
Harddiskim SAMSUNG 11 ay oldu alalı
Önemli verilerini yedekle. Hdd yi garantiye gönder. Yoksa gidişatı kötü hdd nin
quote:
Orjinalden alıntı: NrsL
Öncelikle herkese selam forumda yeniyim
arkadaşalr benim harddiskten cak cuk ses ler geliyo birkaç saniye donuyor donma bitiyor kaldıgınyerden devam ediyorsun ama ses cok yapıyo pc açılırken cok yapıyo acılırken yapıncada donuyo kalıyo 10 15 reset ata ata anca acıyorum.
bu ses neden olabilir çözümü varmı ? anlayan arkadaşlar yardım lütfen
Hdd markası ney aynı sesler bendede var cak cik cuk sanki kutu kolayı tıkırdatır gibi
arkadaşlar bu ses sorunu bende de war genelde herkesde oluyor ama arkadaşta reset sorunu warmış onu bilemiyeceğim.
quote:
Orjinalden alıntı: enisen
arkadaşlar bu ses sorunu bende de war genelde herkesde oluyor ama arkadaşta reset sorunu warmış onu bilemiyeceğim.
reset sorunu yok acılırken cak cuk cık ses yapınca donuyo hiç açılmıyo ses yaptıgı yerde kalıyo reset atmak zorunda kalıyom
quote:
hdd veri aktarma sesi değil, bu ses farklı
quote:
Orjinalden alıntı: krm-iks
quote:
hdd veri aktarma sesi değil, bu ses farklı
evet normal hışıltı deil bu cık caaaak cukkk harddiskin içinde küç taşvarda dönerken onu fırlatıyo gibi
şimdi deiştirmemizmi lazım bunu yoksa yapılabilirmi onu bilmek istiyom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme