Şimdi Ara

Harddiskli DVD Recorder tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaşıma Harddiskli DVD Recorder alacağız.

Ancak öğrendiğimize göre bazı firmalar DVD Recorder üretimini sonlandırdıkları ( Sony, Phlıps...)için piyasada DVD recorder bulmak sorun.
    Sony marka bulduğum yerlerde de fırsattan yararlanmak adına fiyatı oldukça yükseltmişler. 1200 Tl civarı (üstelik 54-5 sene önceki modeli). Samsung 1100 TL
    (ben Sony AT 200 (daha üst ve yeni modelini) 800 TL ye 1,5 sene önce almıştım)

Yaptığım uzun aramalardan sonra bir kaç tane fırsatçı olmayan fiyatlarda ayrı ayrı yerlerde Harddiskli DVD recorder buldum.
    Bunlar
    Panasonıc DMR EH 50- (160 GB harddısk ) 600 TL ( tasitle 650 TL)
    Pioneer DVR 433 H( 80 GB) 720 TL ( taksitle 750 TL)
    Liteon 160 GB (700) TL
    Vestel DVD R 500 (80 GB harddisk) 330 TL (taksitle 340 TL)
    Arçelik DVDRW 9000 H (160 GB harddisk) (taksitle 230 TL)

Bu harddiskli DVD recorder lar açısından arçelik fiyat olarak en uygun. İçinde 160 GB Ide harddisk var.
    Harddiski tek başına bilgisayarcıdan alsam 160-170 lira arası fiyatı var. bu açıdan bana uygun gibi gözüküyor.
    Bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve yardımlarını bekliyorum.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKHAN OZKAN -- 2 Ocak 2012; 16:41:44 >

• yazilan fiatlar yuksek , dogru bulunmuyor...

bende ayni sekilde arastirdim ve pvr ozellikli uydu alici aldim, sunny 14200, iki tunerli , HD ozellikli, ve pvr, harici diske kayit yapip gerekirse pc den yazdiriyorum...

arcelik 160 gb olani 380 tl / 10 taksitle satiliyor, uretimi durmustur...
    sunny 160 gb bulabilrseniz 290 tl gibi satiliyor...uretimi durmustur...

bunlar dvd kalitesinde kayit yapan , daha dogrusu ekranda gordugu kalite de kayit yapan cihazlardir...ayni zamanda da dvd + r a yazabilen cihazladir yazma hizlari 4x dir...
    beko da arcelik gibi uretimi durmustur, ancak teknik servis leri devam tmekdedir...garantili ve faturali olarak satin almanizi ve bulundugunuz yerdeki servis ile gorusmenizi tavsiye ederim...

http://www.herevegerekli.com/BEKO-DVDRW-9000H-Dvd-Recorder-160-GB-HDD-Beko-DVD-Kaydedici_313.html#3

daha detayli incelemeyi donanaim forum icinde 2007-2009 yillari arasinda acelik dvd kaydedici olarak aratirsaniz bulabilirsiniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_9599572/mpage_1/f_/key_arcelik%2Cdvd%2C4000//tm.htm#9599572

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faan007 -- 5 Ocak 2012; 2:26:40 >

• Bilgi ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Sayın Arkadaşlar,

Dün,
    Arçelik DVDRW 9000 H (160 GB hardisk) (10 taksitle) 210 TL aldım.
    İlk deneyimlerime göre hardiske kameradan kayıt yapmak çok basit ve işlevsel.
    DVD filmleri de sorunsuz okuma yapıyor.

Saygılar
  • selamlar, gokhan bey
    nereden ve nasil aldiniz, 2 inci el / yeni , bilgi verirmisiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKHAN OZKAN

Sayın Arkadaşlar,

Dün,
    Arçelik DVDRW 9000 H (160 GB hardisk) (10 taksitle) 210 TL aldım.
    İlk deneyimlerime göre hardiske kameradan kayıt yapmak çok basit ve işlevsel.
    DVD filmleri de sorunsuz okuma yapıyor.

Saygılar

Nereden aldığınızı öğrenebilir miyim? Bende çok uzun zamandır böyle bir cihaz arıyor ancak çok pahalı oldukları için alamıyordum. Teşekkürler.
  • Sayın Arkadaşlar,

Ben bu Arçelik DVD recorderi yeni (sıfır) olarak İnan Dayanıklı Tüketim Malları ... Arçelik Bayi Haznedardan aldım . Ellerinde Son iki ürün kalmıştı. İkisinide alınca bu fiyata verdiler.

Aynı şekilde bu ürün Erol Ticaret Tel : 0 212 660 09 10 ( Osmaniye - İstanbulda) var.
    Orada 220 TL ye kadar fiyatı indirdiler.

Bozkurt (Avcılar ) 0212 591 12 94 bu ürün için 250 TL fiyat verdiler.

Bazı arçelik bayilerinin elinde kalmış. Araştırmak lazım. Alıcı olunca fiyatlarda indirim yapıyorlar.

Başka Arçelik veya Beko bayilerindede olabilir. Sormak lazım. Aynı şekilde Westelinde hardiskli modeli bazı bayilerin elinde var. 300 Tl civarı fiyat istemişlerdi. Pazarlıkla fiyat düşebilir. (Örneğin Avcılar Reşitpaşa Vestel bayinde var.

Ev kur Bakırköy mağazasında da var. 290 TL fiyat istediler.

Doğubank (İstanbul) oradan almanızı fiyat açısından almanızı tavsiye etmem. Panasonıc, Sonynin eski modelleri için 1000 TL civarı fiyat istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKHAN OZKAN -- 10 Ocak 2012; 13:36:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Divx Player Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    LG GP08 Lite Harici DVD Writer
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • USB girişi olmadığı için standart olarak USB kayıt özelliği yok.
    Ama internetden yaptığım araştırmada elektronik bilgisi yeterli kullanıcıların kendilerinin ek devre ile USB girişi eklediğini gördüm.
    Ama nederece sağlıklı çalışyordur, kendim. kullanmadığım için bilgim tam olarak yok
  • Dün Arçelik DVD Writerda , boş PHılıps DVD +RW, ye kamera kayıdı denedim.
    DVDRW sonladırdıktan sonra başka DVDlerde denedim.

Sony AT 200 DVD Writer da sorunsuz okuma yaptı.
    Phlıps 3450 DVD Witerda sorunsuz okuma yaptı.
    JVC DVD Playerda sorunsuz okuma yaptı.
    Panasonıc AT58 DVD Witerda sorunsuz okuma yaptı.
    LG 388 DVD Witerda sorunsuz okuma yaptı.
    Pc ds sorunsuz okuma yaptı.
    Samsung 355 DVD Writerda sorun çıkardı. Uyumsuz disk uyarısı verdi.
    Ortalmaya bakınca uyum oranı oldukça yüksek.
    Bu akşam Verbatim markayıda deneyeceğim.
    Saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.