Şimdi Ara

Harddiskten ikinci windows temizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İkinci harddiskime windows xp kurdum, fakat sonra vazgeçip paragon partition manager ile bölümleri unallocated duruma getirip, formatladım. Ancak bilgisayar açılırken işletim sistemi seç menüsü hala karşıma çıkıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim.
    Yardımlarınız için teşekkürler.

• bilgisayarım- özel.- gelişmiş- başlangıç ve kurtarma- ayarlar- düzenle- buradaki boot seçeneklerine ait bilgilerden Açılışta görmek istemediğin işletim sistemine ait bilgileri sil. Sadece açılışta görmek istemediğin işletim sistemine ait bilgileri sil ama...
    sonra açılışta işletim sistemlerini gösterme süresi var onu da 0 yaparsak sorun hallolur.
  • Bilgisayarım- özellikler- gelişmiş- başlangıç ve kurtarma- düzenle
    buradaki açılışta kaldırmak istediğin Win. satırını sil.
    Açılışta işletim sistmelerini gösterme süresinide 0 olarak ayarlayıp pc yi yeniden başlat
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

bilgisayarım- özel.- gelişmiş- başlangıç ve kurtarma- ayarlar- düzenle- buradaki boot seçeneklerine ait bilgilerden Açılışta görmek istemediğin işletim sistemine ait bilgileri sil. Sadece açılışta görmek istemediğin işletim sistemine ait bilgileri sil ama...
    sonra açılışta işletim sistemlerini gösterme süresi var onu da 0 yaparsak sorun hallolur.

çok teşekkürler bilgi için. yalnız hangisinin istenmeyen olduğunu nasıl anlayabilirim.

Orada yazanlar :
    [boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /noexecute=optin /fastdetect
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /noexecute=optin /fastdetect

Tekrar teşekkürler.

• quote:

multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /noexecute=optin /fastdetect

Bu galiba ama sen yinede tam emin olmadan silme sonra bidaha açamazsın yanlışı silersen
  • İşletim sistemi adı yazan yere DENEME yaz, satırda.
    Açılışta DENEME ye tıkladığında girmiyorsa o zaman düzenle den DENEME yazan metni sileceksin anladın.
    yANİ ad değiştirerek de anlayabilirsin neyi silmen gerektiğini
  • Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.