Merhaba sevgili donanımhaberciler.... benim pc nin hardiskinden 2 gün önce garip bi sinyal gelmeye başladı...ve pc açılmıyo artık.. hardiski başka bi bilgisayarda denedim yine aynı sesle karşılaştım....bilgisayarcıya götürdüm..bu tamir olmaz dedi. at gitsin dedi.. bende oldu canım diyip çıktım...evde baktım arka kabloya bağlanan yerdeki çubuklardan birisi içeri kaçmış...onu çektim oturttum yerine .vidalarını söküp biraz kurcaladım...çubuk lehim yerinden kırılmış....onu bi güzel lehim yaptırdım...ama değişen bişi yok....galiba bilgisayarcının dediğini yapacam.....bu konuda bana yardım edecek bi arkadaş varsa lütfen yazsın....hiç yok ken bi hardisk daha almak istemiyorum......şimdiden ilginize teşekkürler...
Endoplazmikretikulum
hard diskin marka model bide kapasitesini yazarmısın en kötü ona uygun bi hdd board bulup kullana bilirsin
arkadasım boardla alakası yok o buyuk ıhtımal kafa atıo yapılcak bısı yok zaten oyleysede
KEŞKE TEKNİK YARDIMDA AÇSAYDIN KONUYU ŞİMDİ BUYUK BİR İHTİMAL BOZULDU AMA BENİM BİLDİGİM BİR COK BİLGİSAYARCI VAR HARDİSKİ KURTARAMASADA İÇİNDEKİ VERİLERİ KURTARIRLAR KARDES SAKIN ATAYIM FALANN DEME GİT ADAM GİBİ BİR BİLGİSAYARCIYA