Hardiskimle ilgili değişik bir sorunum var.Hardiskim c,d ve e diye üç bölüme ayrılmış durumda.Ben c ve e için doluyken partition magic programıyla yeniden boyutlandırma yaptım.Zaten sorunlarım ondan sonra başladı.Sorunum şu hardiskte silmeye çalıştığım dosyalar ilk önce siliniyor sonra dosyanın bulunduğu klasöre tekrar girdiğimde dosya geri geliyor.Bidaha silmeye çalıştığımda uyarı veriyor dosya yazmaya korumalı gibi bişeyler yazıyor.Unlocker programıyla silebiliyorum.ilk sorunum buydu ikinci sorunum ise c ve d bölümünün boş alan boyutları devamlı değişiyor.Örnek vemek gerekirse dün bilgisayarı kapatmadan önce c bölümünde 1.5gb e bölümünde ise 700mb boş alan vardı.Ama nasıl oluyorsa sabah bilgisayarı açtığımda c bölümünde boş alan 488 mb e bölümünde boş alan ise 2.99 gb dı ikinci sorunum buydu.Son sorunum ise ekran çözünürlüğüyle alakalı.Aradasırada önceden ayarladığım1152×864 olan ekran çözünürlüğünü otamatik olarak bilgisayar ilk açılışta 1024×768 e alıyor.sorun larım bunlar lütfen yardım
bu bilgisayarı format paklar anca.hatta imkanınız varsa yedeklerinizi başka bir diske aktarıp fdisk yapın.
Evet kardeşim eğer format atacak durumunyoksa 1)Çözünürlüğn aynı kalması için ekran tekrardan kartını kur. Ama deep freeze yoksa yap. 2)Bazı virüsler çalıştıkları zaman harddiski şişirirler. Bilgisayar açılıp kapatıldığı zaman bir süre sonra veya bazı programlar çalıştıktan sonra çalışmaya başlarlar.. yardımcı olduysam ne mutlu...
lanet olsun partition magic kullandığım güne.Bidahamı Allah korusun
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkep
bu bilgisayarı format paklar anca.hatta imkanınız varsa yedeklerinizi başka bir diske aktarıp fdisk yapın.